Provinssi Classic yöpöytä Anttiinalta Etelä-Pohjanmaalta

384,00420,00

Kotimaiset Anttiina huonekalut on tehty kestämään sukupolvelta toiselle. Jokainen tuote on valmistettu käsityönä juuri Sinulle.

Poista
Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Osta myös

Provinssi Classic yöpöytä

Tuotemitat: Korkeus 65 cm + jalat 5 cm, leveys 43 ja 38 cm.
Toimitus: Tilaustuote.Toimtusaika 4-5 viikkoa tilauksesta. yöpöytä toimitetaan valmiiksi koottuna. Kirjoita kommenttikenttään haluatko saranat oikealle vai vasemmalle puolelle!

Anttiina

”Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevalla verstaalla toimimme sydämellä ja hyvällä mielellä, laadun ja kotimaisuuden puolesta” kertoo tehtailija/suunnittelija Antti Myllyniemi. Kun hankit kotiisi Anttiina-tuotteen, hankit kotimaista käsintehtyä laatutyötä.

Anttiina tuotteen hoito-ohje

Tavanomaiseen viikkosiivoukseen tai päivittäiseen pyyhkimiseen sopii nihkeä siivousliina.

Puhdistukseen ja huoltokäsittelyyn sopii parhaiten OSMO COLOR LÄPIKUULTAVA ÖLJYVAHA nro 3032, joka on väritön, runsaasti öljyä sisältävä tuote. Sillä saadaan puupinnalta poistetuksi vaikeampikin pinttynyt lika. Ravistele purkkia hyvin ja kaada hoitovahaa suoraan käsiteltävälle pinnalle tai rätille, jolla levität aineen. Levityksen jälkeen pyyhi se pois puhtaalla, nukkaamattomalla ja värjäämättömällä rätillä.

Aine kuivuu huoneenlämmössä noin kahdessatoista tunnissa, mutta ennen huonekalujen tai kalusteen käyttöönottoa on tarpeen tarkistaa ettei pinta tunnu tahmealta. Pinnan kuivuttua sitä voidaan kiillottaa esim. karkealla puuvillakankaalla.

HUOM! OSMO COLOR läpikuultava puuvaha sisältää hapettumalla kuivuvia kasviöljyjä. Siksi on olemassa tahriintuneiden rättien tms. itsesyttymisvaara. Älä purista rättejä tiukkaan myttyyn. Hävitä käytön jälkeen asianmukaisesti.

 

Väri

Wenge, Classic, Harmaa, Muskotti, Valkoinen, Musta, Hunaja, Savu