Lundia Fuuga yöpöytä pieneen tilaan, valkoinen

366,00 322,00

Kaipaatko makuuhuoneeseesi pientä yöpöytää?

Lundian Fuuga-sarjasta löytyy tämä minimalistinen yöpöytä, jossa on yksi avohylly vaikkapa klassikko- ja dekkarikirjallisuudelle. Alaosan ovi toimii tipmatic-mekanismilla eli painamalla. Yöpöytä seisoo säätösokkelin päällä.

Lundia Fuuga yöpöytä

Mitat: korkeus: 68 cm, leveys: 32 cm ja syvyys: 35 cm
Materiaali: Lundia Fuuga –sarjan runko on kestävää MDF-materiaalia.
Tuote: B493_B537_Fuuga yöpöytä
Toimitus: Kokonaisuus muodostuu kahdesta erillisestä pienestä moduulista, jotka on valmiiksi koottuja.
Kirjoita lisätietoihin yöpöydän oven kätisyys. Kätisyys tarkoittaa kummalle puolelle saranat asennetaan moduulissa.
Toimitusaika n. 2 viikkoa, heinäkuussa voi olla pidempi.

Lundia Fuuga

Lundia Fuuga on valmiiksi kootuista elementeistä rakentuva, vähäeleinen ja hienostunut säilytysjärjestelmä. Fuugan on suunnitellut muotoiluduo Helorinne & Kallio. Voit rakentaa Fuuga-kokoelman elementeistä yhtenäisen kokonaisuuden tai käyttää niitä yksinään, lisätä niihin tarvittaessa jalat ja kannet. Sarjan rauhallinen ilme sopii hienosti yhteen monenlaisten huonekalujen kanssa sekä kodin eri huoneissa että julkisissa tiloissa.

Lundia

Lundia on suomalainen klassikko. Vuonna 1948 perustettu perheyritys, joka uskoo aitoihin asioihin kuten puuhun, ihmisiin ja aidosti elämää parantavaan muotoiluun.

Lundia valmistaa design huonekaluja, valaisimia, sänkyjä ja monipuolisia säilytysratkaisuja. Kaikki Lundia kalusteet on suunniteltu kestämään ja palvelemaan omistajaansa läpi koko elämän. Tuotteita yhdistää kotimaisuus, eettisyys ja muotoilu.

Ostamalla Lundian huonekaluja ja valaisimia tuet suomalaista työtä ja teet ekologisen valinnan. Kaikki tuotteet valmistetaan eettisesti ja luontoystävällisesti PEFC-sertifikaatin mukaisesti.