Kolo yöpöytä valkoinen ovella, koivu jalat, kotimainen

335,00

Kolo-yöpöytä on kaunis kotimainen laatutuote. Kolon suomalainen design on tyylikkään ajaton ja kevyt. Kaunis yöpöytä kätkee sisäänsä runsaasti säilytystilaa ja sopii korkeutensa ansiosta myös muhkeamman sängyn viereen. Yöpöytä on valmistettu massiivikoivusta ja laadukkaat itsestään sulkeutuvat mekanismit viimeistelevät yöpöydän yleisilmeen.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Osta myös
  • Uusi

Kolo yöpöytä valkoinen ovella

Ulkomitat:  korkeus 75, leveys 30 ja syvyys 36 cm, oven takana 1 säädettävä hylly.
Materiaali: Runkomateriaali massiivikoivu
Väri: maalattu valkoinen, jalat lakattu koivu
Toimitus: Toimitetaan valmiiksi koottuna, toimitusaika 2-3 viikkoa tilauksesta. Merkitse lisätietoihin haluatko saranat oikealla vai vasemmalle puolelle edestä katsottuna.

Kolo-sarja

Kolo-sarja tuo laadukasta tyyliä kotiin. Sarja on suunniteltu esteettisyydeltään ajattomaksi, kaikissa taidonnäytteissä on myös havaittavissa modernia pohjoista linjakkuutta. Kolo sarjassa persoonalliset vetimet antavat uniikkia ulkonäköä lumoavaan kokonaisuuteen. Ensiluokkaisen lopputuloksen takaa viimeistely, joka sisältää runsaasti pieniä ja tarkkoja yksityiskohtia.

Kiteen Huonekalutehdas

Kiteen kalusteet ovat kotimaista käsityötä pohjoismaisesta massiivikoivusta. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Kiteellä. Koivun pintakäsittelyyn käytetään vesiohenteisia aineita – samoilla pintakäsittely standardeilla kuin lasten lelutkin tehdään. Pohjoismainen design ja suomalainen käytännöllisyys ovat valmistuksen lähtökohdat. Tuotteet kestävät vuosien käyttöä ja ovat tarvittaessa myös kierrätettävissä.

Yrityksen juuret ulottuvat jo vuoteen 1920 ja Sortavalaan. Kiteellä yritys on toiminut vuodesta 1945 ja on Kiteen vanhin teollinen yritys.