Artek ”Kultakello” Savoy riippuvalaisin A330S

478,00

Elegantti A330S-riippuvalaisin suunniteltiin alunperin Savoy-ravintolaan Helsinkiin. Valaisimen veistoksellinen muoto kaunistaa tilaa sekä iltavalaistuksessa että ollessaan pois päältä. Savoy-versio on valmistettu messingistä, ja sen ulkopinta on pinnoittamaton, toisin kuin tavallisessa messinkiversiossa. Tämän ansiosta tuotteen pinta hapettuu ja valaisin ikääntyy kauniisti pinnan patinoituessa ajan saatossa. Savoy-valaisimen sisäpuoli on kiillottamatonta messinkiä, josta valo heijastuu lämpimän-sävyisenä. Johtona on musta tekstiilijohto. Kokonaisuutena valaisin muistuttaa hyvin paljon Savoy-ravintolaan 1930-luvulla valmistettuja ensimmäisiä versioita, jotka ovat ravintolassa esillä tänäkin päivänä.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Suunnitellut Alvar Aalto vuonna 1937.

Väri ja materiaali:
Messinkiä, ulkopinta kiillotettu, pinnoittamaton messinkivarjostin, sisäpinta kiillottamaton, pinnoittamaton messinki (pationoituu ajan kuluessa), musta tekstiilijohto.
Valaisimelle soveltuvien polttimoiden energialuokat: A-G. Valonlähde ei sisälly toimitukseen.

Toimitus:

Tilaustuote, toimitusaika 2-4 viikkoa tilauksesta, tilausaika vahvistetaan erikeen. Toimitetaan
Carry Away -pakkauksessa.

Väri

messinkivarjostin-sisäpinta-valkoinen, kromattu-teräsvarjostin-sisäpinta-valkoinen, musta-teräsvarjostin-sisäpinta-valkoinen, valkoinen-teräsvarjostin-sisäpinta-valkoinen