Team 30 työtuoli niskatuella ja monipuolisilla säädöillä

450,00

Tämän työtuolin suunnittelun ohjenuorana ollut johtamisen haastavuus.  Istuinkaltevuuden säätö, myös eteenpäin kallistus. Selkänojankaltevuuden säätö. Istujan painon mukaan säädettävä keinumekanismi. Korkeus- ja leveyssuunnassa säädettävät käsinojat vakiona. Korkeus- ja syvyyssuunnassa säädettävä niskatuki vakiona. Selkänojan korkeussäätö lift-up mekanismilla. Pehmeät PU-pyörät koville lattiapinnoille.

27.3.-13.4. välisenä aikana verkkokauppatilaukset suoraan maahantuojan varastosta koti ovelle muutamassa arkipäivässä.

Poista
Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Team 30 työtuoli niskatuella ja monipuolisilla säädöillä

Takuu: 3 vuotta.

Mitat:

Jalkaristikon halkaisija: 72 cm
Istuimen korkeus: 46-61 cm
Istuimen leveys: 51 cm
Istuimen syvyys: 51 cm
Selkänojan korkeus: 54 cm
Selkänojan leveys: 45 cm
Selkänojan korkeuden säätövara: 7 cm
Käsinojien leveyden säätövara: 4,5 cm
Käsinojien korkeuden säätövara: 6 cm
Toimitus: Tilaustuote. Toimitetaan osina. Toimitusaika n. 1 viikko tilauksesta.

Työtuoli

Ergonominen työpiste lähtee hyvästä työtuolista, jonka tärkein ominaisuus on sopivuus itselle. Sijoita oikeanlaiseen istuimeen niin kehosi kiittää sinua huomenna.

Istuimen korkeudensäätö vaikuttaa eniten työmukavuuteen, tarkista että jalkapohjasi ylettyvät hyvin lattiaan. Varmista, että saat varmasti sopivan tuen ristiselälle, jolloin voit istua rennosti jännittämättä hartioitasi. Tarkista että istuin ja selkänoja antavat myöten liikkumiselle, silloin voita vaihdella työasentoasi.

Hyvin rullaavat pyörät auttavat pääsemään tarpeeksi lähelle pöytää ja liikkumaan helposti kauemmaksi esim. nopeaa venyttelyä varten.

Satulatuoli tai vastaava seisomakorkeudelle säädettävä työtuoli antaa vaihtelua työasentoihin, koska tuoli avaa lantiokulmaa ja kuormittaa selkää tasaisemmin. Asiantuntijoiden mielestä paras istuma-asento onkin vaihteleva istuma-asento; siksi ei ole yhtään huono idea välillä seisoa ja vaihdella päivän aikana erilaisia tuoleja.

 

Väri

Punainen, Musta, Sininen