Pro 40 työtuoli, takuu 5 vuotta, eri värejä

465,00

Monipuoliset säätöominaisuudet

Pro 40 -työtuolimalli on suunniteltu toimiston ammattilaisille, jotka tarvitsevat tukea ja istuinmukavuutta koko pitkän työpäivän ajan.

Korkea selkänojainen ja niskatuellinen työtuoli. Istuinkaltevuuden säätö. Selkänojankaltevuuden säätö. Istujan painon mukaan säädettävä keinumekanismi. Istuinsyyvyyden säätö. Korkeus- ja leveyssuunnassa säädettävät käsinojat. Selkänojan korkeussäätö lift-up mekanismilla ja pehmeät PU-pyörät koville lattiapinnoille.

27.3.-13.4. välisenä aikana verkkokauppatilaukset suoraan maahantuojan varastosta kotiovelle muutamassa arkipäivässä.

 

Poista
Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Pro 40 työtuoli – Niskatuellinen huipputuoli monipuolisilla säätöominaisuuksilla.
Vakiovarusteena säädettävät käsinojat ja niskatuki.
Mitat:
Jalkaristikon halkaisija: 72 cm
Istuimen korkeus: 48-61 cm
Istuimen leveys: 48 cm
Istuimen syvyys: 47 cm
Selkänojan korkeus: 53 cm
Selkänojan leveys: 44 cm
Selkänojan korkeuden säätövara: 7 cm
Käsinojien leveyden säätövara: 4,5 cm
Käsinojien korkeuden säätövara: 6 cm
Toimitus: Tilaustuote. Toimitetaan osina. Toimitusaika n. 1 viikko tilauksesta.
Verhoilu: Dove kangas 100% polyester, paloluokka EN 1021 1-2

Työtuoli

 Ergonominen työpiste lähtee hyvästä työtuolista, jonka tärkein ominaisuus on sopivuus itselle. Sijoita oikeanlaiseen istuimeen niin kehosi kiittää sinua huomenna.

Istuimen korkeudensäätö vaikuttaa eniten työmukavuuteen, tarkista että jalkapohjasi ylettyvät hyvin lattiaan. Varmista, että saat varmasti sopivan tuen ristiselälle, jolloin voit istua rennosti jännittämättä hartioitasi. Tarkista että istuin ja selkänoja antavat myöten liikkumiselle, silloin voita vaihdella työasentoasi.

Hyvin rullaavat pyörät auttavat pääsemään tarpeeksi lähelle pöytää ja liikkumaan helposti kauemmaksi esim. nopeaa venyttelyä varten.

Satulatuoli tai vastaava seisomakorkeudelle säädettävä työtuoli antaa vaihtelua työasentoihin, koska tuoli avaa lantiokulmaa ja kuormittaa selkää tasaisemmin. Asiantuntijoiden mielestä paras istuma-asento onkin vaihteleva istuma-asento; siksi ei ole yhtään huono idea välillä seisoa ja vaihdella päivän aikana erilaisia tuoleja.

 Toplux

 Maahantuoja Toplux Oy on toimistosisustamiseen erikoistunut yritys. Toplux -tuotteet on tarkoitettu helpottamaan jokapäiväistä elämää niin yritys- kuin kotitoimistoissakin.
Verhoilukankaan väri:

musta, sininen, harmaa