Head Point synchro -työtuoli musta

545,00

Head Point Synchro on työ- ja kotikäyttöön soveltuva tuoli, synchro mekanismi ja monipuoliset säätöominaisuudet takaavat mukavan asennon. Värinä aina trendikäs musta.  Soveltuu 8 tunnin päivittäiseen työskentelyyn.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Head Point synchro -työtuoli musta

Väri: musta
Mitat: leveys 64 cm, korkeus 121 cm, syvyys 80 cm
Materiaali: Musta polyamidijalka, laadukas, kestävä Mesh-verhoilukangas
Ominaisuudet: Lukkiutuvat PU-pyörät, synchro-mekanismi, monipuoliset säätömahdollisuudet
Huom: Käyttäjän suositeltu painoraja 110 kg. Käyttäjän suositeltu maksimipituus 192 cm. Soveltuu päivittäiseen 8 h työskentelyyn.
Valmistusmaa Saksa. Takuu 3 vuotta.
Toimitus: Tilaustuote. Tuote toimitetaan osina, toimitusaika normaalisti viikon sisällä tilauksesta.

Työtuoli

Ergonominen työpiste lähtee hyvästä työtuolista, jonka tärkein ominaisuus on sopivuus itselle. Sijoita oikeanlaiseen istuimeen niin kehosi kiittää sinua huomenna.

Istuimen korkeudensäätö vaikuttaa eniten työmukavuuteen, tarkista että jalkapohjasi ylettyvät hyvin lattiaan. Varmista, että saat varmasti sopivan tuen ristiselälle, jolloin voit istua rennosti jännittämättä hartioitasi. Tarkista että istuin ja selkänoja antavat myöten liikkumiselle, silloin voita vaihdella työasentoasi.

Hyvin rullaavat pyörät auttavat pääsemään tarpeeksi lähelle pöytää ja liikkumaan helposti kauemmaksi esim. nopeaa venyttelyä varten.

Satulatuoli tai vastaava seisomakorkeudelle säädettävä työtuoli antaa vaihtelua työasentoihin, koska tuoli avaa lantiokulmaa ja kuormittaa selkää tasaisemmin. Asiantuntijoiden mielestä paras istuma-asento onkin vaihteleva istuma-asento; siksi ei ole yhtään huono idea välillä seisoa ja vaihdella päivän aikana erilaisia tuoleja.