Slimmi työpöytä ja TuplaModuli laatikosto valkoinen

1129,00

Minimalistinen, käytännöllinen työpiste

Slimmi-pöydässä jalan ja pöytäkannen reuna on ainoastaan 8 mm, mikä luo erityisen kevyen ja minimalistisen ilmeen työpöydälle. Pöydän pinta on maalattu kulutusta hyvin kestävällä polyuretaani-maalilla. Työpöydän (TP1508) laatikostona on Muuramen TuplaModuli (42700) pyörillä (950VH).

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Osta myös
  • Tarjous!

Slimmi työpöytä ja TuplaModuli laatikosto valkoinen

Mitat: Slimmi pöytä: leveys 164 cm, korkeus  72,7 cm ja  syvyys  52 cm. Laatikosto: leveys 52, korkeus 55, syvyys 52 cm. Pikkupöyrästön korkeus 5 cm.

Toimitus: Tilaustuote. Pöytä toimitetaan tehtaalta kolmessa osassa (1 kpl pöytäkansi ja 2 kpl jalkoja), laatikosto koottuna yhdessä osassa ja pyöräsarja yhdessä pakkauksessa. Toimitusaika 2-4 viikkoa tilauksesta.

Muurame

Jokainen Muurame-huonekalu, niin uusi kuin vanhakin, noudattaa 50-luvulla kehitettyä mittajärjestelmää. Muurame-malliston suunnittelusta vastaa modulaarisen muotoilun edelläkävijä, sisustusarkkitehti ja professori Pirkko Stenros. Yhtenäisen mitoituksen, monikäyttöisyyden ja elementtirakenteen ansiosta voit lisätä sekä täydentää kalusteita tarpeen mukaan. Verkkokaupasta tilatut huonekalut voit noutaa liikkeestä, Kaskitie 1 Järvenpää,  veloituksetta. Toimituksesta veloitamme erikseen.