Slimmi L-taso 117 ja Pikku-Kolmonen -työpiste valkoinen

945,00 803,00

Veistoksellinen pienen tilan työpöytä

Minimalistinen Slimmi  L-taso tukeutuu laatikostojen klassikkoon, Pikku-Kolmoseen. Tason alla oleva kuparinvärinen Slimmi korotuspala nostaa tason irti laatikostosta korostaen pöytätason keveyttä.  L-taso reunaprofiili on ainoastaan 0,8 cm, jonka jälkeen tason vahvuus alapinnnan puolella kasvaa viistosti 3,8 cm:iin. Pöydän pinta on maalattu kulutusta hyvin kestävällä polyuretaani-maalilla.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Slimmi L-taso työpiste

Mitat:  taso: leveys 117, korkeus  72,7  ja syvyys 52 cm,. Laatikosto:  leveys 39, koskeus 55 ja syvyys 52 cm. Sokkelin korkeus 10 cm
Väri: valkoinen, kupari korotuspala
Tuote: TP1703
Materiaali: Maalattua MDF-levyä ja HDF-puukuitulevyä
Toimitus:  Taso ja sokkeli toimitetaan osina. Laatikosto on valmiiksi koottu. Toimitusaika 2-3 viikkoa tilauksesta, kesälomakaudella voi olla pidempi.

Muurame

Jokainen Muurame-huonekalu, niin uusi kuin vanhakin, noudattaa 50-luvulla kehitettyä mittajärjestelmää. Muurame-malliston suunnittelusta vastaa modulaarisen muotoilun edelläkävijä, sisustusarkkitehti ja professori Pirkko Stenros. Yhtenäisen mitoituksen, monikäyttöisyyden ja elementtirakenteen ansiosta voit lisätä sekä täydentää kalusteita tarpeen mukaan. Verkkokaupasta tilatut huonekalut voit noutaa liikkeestä, Kaskitie 1 Järvenpää, veloituksetta. Toimituksesta veloitamme erikseen.