Slimmi L-taso ja TuplaModuli laatikosto Muuramelta

Toimitusaika 3-4 viikkoa.

1017,00

Tyylikäs Slimmi L-taso työpöytä

Slimmi-pöydässä jalan ja pöytäkannen reuna on ainoastaan 8 mm, mikä luo erityisen kevyen ja minimalistisen ilmeen työpöydälle. Pöydän pinta on maalattu kulutusta hyvin kestävällä polyuretaani-maalilla. Tässä on pitkä Slimmi L-taso kirjoituspöytänä ja laatikostona Muuramen TuplaModuli sokkelilla.

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Mitat:  Slimmi L-taso: leveys 164 cm, korkeus 72,7 cm ja syvyys 52 cm. TuplaModulin mitat: leveys 52, korkeus 55 ja syvyys 52 cm, sokkelin korkeus 10 cm
Tuotetunnus TP1509

Tilaustuote. Pöytä toimitetaan tehtaalta kahdessa osassa (1 kpl pöytäkansi ja 1 kpl levyjalka), laatikosto valmiiksi koottuna ja sokkeli osina.
Toimitusaika 2-3 viikkoa tilauksesta, kesälomakaudella voi olla pidempi.

Jokainen Muurame-huonekalu, niin uusi kuin vanhakin, noudattaa 50-luvulla kehitettyä mittajärjestelmää. Muurame-malliston suunnittelusta vastaa modulaarisen muotoilun edelläkävijä, sisustusarkkitehti ja professori Pirkko Stenros. Yhtenäisen mitoituksen, monikäyttöisyyden ja elementtirakenteen ansiosta voit lisätä sekä täydentää kalusteita tarpeen mukaan. Verkkokaupasta tilatut huonekalut voit noutaa liikkeestä, Kaskitie 1 Järvenpää,  veloituksetta. Toimituksesta veloitamme erikseen.