L-taso ja Pikku-Kolmonen, valkoinen työpöytä Muuramelta

764,00

Pienen tilan kätevä työpöytä

Työpöytä, joka sopii pieneenkin tilaan ja esimerkiksi koululaisen käyttöön. Kirjoituspöytä TP1601 sisältää L-tason (60200), Pikku-Kolmonen laatikoston (41000) ja 12,7 cm korkean sokkelin (80400). Pöydän pinta on maalattu kulutusta hyvin kestävällä polyuretaani-maalilla, minkä vuoksi se säilyy siistinä myös perheen lasten käytössä.

 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Osta myös

Mitat: Tason leveys 109,4 , korkeus  70,7 ja syvyys 52 cm, laatikoston mitat: leveys  26, korkeus 55 ja syvyys 52 cm, Sokkelin korkeus 12,7 cm
Värit: valkoinen
Toimitus: Taso ja sokkeli toimitetaan osina ja laatikosto valmiiksi kasattuna. Toimitusaika-arvio 2-3 viikkoa tilauksesta, kesälomakaudella toimitusaika voi olla pidempi.

Jokainen Muurame-huonekalu, niin uusi kuin vanhakin, noudattaa 50-luvulla kehitettyä mittajärjestelmää. Muurame-malliston suunnittelusta vastaa modulaarisen muotoilun edelläkävijä, sisustusarkkitehti ja professori Pirkko Stenros. Yhtenäisen mitoituksen, monikäyttöisyyden ja elementtirakenteen ansiosta voit lisätä sekä täydentää kalusteita tarpeen mukaan. Verkkokaupasta tilatut huonekalut voit noutaa liikkeestä, Kaskitie 1 Järvenpää,  veloituksetta. Toimituksesta veloitamme erikseen.

värit

keltainen, punainen, sininen, musta