Kolo työpöytä valkoinen laatikoilla, jalat koivua, Kiteen Huonekalutehdas

495,00

Kolo-kirjoituspöytä on modernia klassista suomalaista suunnittelua parhaimmillaan. Kirjoituspöytä on ulkomuodoltaan sirolinjainen kokonaisuus. Käytännöllisyyttä lisää mahdollisuus sijoittaa esimerkiksi johdot huomaamattomasti pöydän taakse. Tarkka ja ehdoton viimeistely tekevät kokonaisuudesta kauniin. Laatikot sulkeutuvat pehmeästi laadukkaiden hidastinkiskojen ansiosta.

Osta myös

Kolo työpöytä valkoinen

Mitat: korkeus 75 cm, leveys 104 cm, syvyys 50 cm.
Materiaali: runko massiivikoivua, ovet ja laatikot koivuvaneria/massiivikoivua. Väri: maalattu valkoinen, jalat koivu lakattu.
Toimitus: tilaustuote, toimitusaika n. 3-5 viikkoa tilauksesta. Toimitetaan laatikosto-osa valmiiksi koottuna, jalat pitää kiinnittää.

Kolo-sarja

Kolo-sarja tuo laadukasta tyyliä kotiin. Sarja on suunniteltu esteettisyydeltään ajattomaksi, kaikissa taidonnäytteissä on myös havaittavissa modernia pohjoista linjakkuutta. Kolo sarjassa persoonalliset vedinkolot antavat uniikkia ulkonäköä lumoavaan kokonaisuuteen. Ensiluokkaisen lopputuloksen takaa viimeistely, joka sisältää runsaasti pieniä ja tarkkoja yksityiskohtia.

Kiteen Huonekalutehdas

Kiteen kalusteet ovat kotimaista käsityötä pohjoismaisesta massiivikoivusta. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Kiteellä. Koivun pintakäsittelyyn käytetään vesiohenteisia aineita – samoilla pintakäsittely standardeilla kuin lasten lelutkin tehdään. Pohjoismainen design ja suomalainen käytännöllisyys ovat valmistuksen lähtökohdat. Tuotteet kestävät vuosien käyttöä ja ovat tarvittaessa myös kierrätettävissä.

Yrityksen juuret ulottuvat jo vuoteen 1920 ja Sortavalaan. Kiteellä yritys on toiminut vuodesta 1945 ja on Kiteen vanhin teollinen yritys.