Ida monitoimipöytä 95*50 valkoinen

199,00

Ida-huonekalusarjassa yhdistyy ripaus perinteistä talonpoikaishenkeä, hienostunutta kustavilaisuutta ja nykyaikainen toimiva mitoitus. Tämä Ida monitoimipöytä on moneen käyttöön sopiva pöytä. Se voi olla esim. kampauspöytä, kirjoituspöytä, tarjoilupöytä…  Sopii myös ruokapöydän jatkeeksi sijoitettuna suorien pöytien päähän.

Osta myös

Ida monitoimipöytä 95*50 valkoinen

Mitat: lev. 95 cm, kork. 74,5 cm, syv. 50 cm.
Materiaali: massiivikoivu ja mdf-levy.
Väri: valkoinen
Lisätiedot:  yksi laatikko, jossa metalliliukukiskot, metallivedin. Laatikon sisämitat: lev. 46 cm, kork. 5,5 cm, syv. 30 cm.
Toimitus: Tilaustuote, toimitusaika 3 arkipäivää – 2 viikkoa. Tuote toimitetaan osina paketissa.

Laulumaa

Laulumaa huonekalun lähtökohta on ajaton arjessa toimiva muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit.
Laulumaa tuotteet ovat laadukkaita, mutta hinnat kohtuulliset sillä vuosien työllä ja kokemuksella he ovat löytäneet valmistukseen oikeat kumppanit ja tilaavat tuotteita aina isomman erän keskusvarastoonsa Lahteen. Tuotteiden saatavuus on siten yli 90%.

Tarkkaan valitut ja testatut materiaalit, jatkuva laadunvalvonta ja tuotekehitys takaavat kuluttajalle turvalliset, kestävät kalusteet. Valmistuksessa keskeinen lähtökohta on kalusteen pitkä käyttöikä sekä tuotteiden vähäinen ympäristörasitus koko elinkaaren ajan.

Laulumaa valikoima elää jatkuvasti huomioiden asiakkaiden muuttuvat tarpeet. Kotimaisuus on vahva tekijä Laulumaa –tuotemerkissä. Valtaosa Laulumaan mallistoista tuotetaan myös Suomessa.

värit

valkoinen, koivu luonnonväri