Muurame Mup-tammitaso 234 cm Nelitele-viistojaloin

2064,00

Minimalistisen tyylikäs ratkaisu kodin viihde-elektroniikan pariksi. Mup TV-taso koostuu kaapista klaffiovella lasihyllyllä sekä läpiviennillä keskellä ja kahdesta laatikostosta, joilla on yhtenäinen kansi ja pohja, leveys 234 cm. Väri tammi, jalat valkoiset tai kuparinväriset.

 

 

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Muurame Mup-tammitaso 234 cm Nelitele-viistojaloin

Mitat: leveys 234, korkeus 42,5 ja syvyys 39 cm.

Tuote: X4301

Osat: kaksi laatikkoa ja keskellä kaappi. Kaappi sisältää lasihyllyn, läpivientihelat ja alaspäin aukeavan klaffioven. Nelitele-jalusta, jossa on teräsputket tukemassa 234 cm leveätä kaappi- ja laatikostoratkaisua,  Toimitetaan oletusarvoisesti valkoisilla 15 cm viistojaloilla, mutta merkitse lisätietoihin jos haluat kuparinväriset jalat.

Toimitus: Tilaustuote, kaappi ja laatikostot ovat valmiiksi koottuja. Jalusta osina. Pitkien kansi- ja pohjalevyjen käsittely edellyttää voimaa ja varovaisuutta. Toimitusaika 3-4 viikkoa tilauksesta.

Muurame

Jokainen Muurame-huonekalu, niin uusi kuin vanhakin, noudattaa 50-luvulla kehitettyä mittajärjestelmää. Muurame-malliston suunnittelusta vastaa modulaarisen muotoilun edelläkävijä, sisustusarkkitehti ja professori Pirkko Stenros. Yhtenäisen mitoituksen, monikäyttöisyyden ja elementtirakenteen ansiosta voit lisätä sekä täydentää kalusteita tarpeen mukaan. Verkkokaupasta tilatut huonekalut voit noutaa liikkeestä, Kaskitie 1 Järvenpää, veloituksetta. Toimituksesta veloitamme erikseen.