Muurame Iso-MakroMup tv-taso 156 cm sokkelilla

812,00

Monikäyttöinen ja moneen tilaan sopiva TV-taso, jonka päälle sopii 65” TV (leveys n. 146 cm). Tuote sisältää Iso-MaksoMup avokaapin alaspäin aukeavalla klaffiovella ja Iso-MaksoMup laatikoston sekä sokkelit (korkeus 5 cm). Kaapissa on lasihylly ja sen taustassa on läpivientihelat johdoille. Jos haluat, voit helposti lisätä tähän vielä yhden laatikoston tai kaapin sekä sokkelin, niin saat vielä näyttävämmän ja isompaan tilaan sopivan tasoratkaisun.

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Muurame Iso-MakroMup tv-taso 156 cm sokkelilla

Mitat: Leveys 156 cm, korkeus 32,5 cm ja syvyys 39 cm

Jos haluat, voit helposti lisätä tähän vielä yhden laatikoston tai kaapin sekä sokkelin, niin saat vielä näyttävämmän ja isompaan tilaan sopivan tasoratkaisun. Vetolaatikossa on kuulalaakeroidut, vetomekanismilla ja loppuvedon vaimennuksella varustetut teräksiset piiloliukukiskot. Muuramen laatikosto- ja kaappielementit toimitetaan valmiiksi koottuina, asennat vain sokkelit niiden alle.
Tuotenumero: PICTA1706 / TA1706

Muurame

Jokainen Muurame-huonekalu, niin uusi kuin vanhakin, noudattaa 50-luvulla kehitettyä mittajärjestelmää. Muurame-malliston suunnittelusta vastaa modulaarisen muotoilun edelläkävijä, sisustusarkkitehti ja professori Pirkko Stenros. Yhtenäisen mitoituksen, monikäyttöisyyden ja elementtirakenteen ansiosta voit lisätä sekä täydentää kalusteita tarpeen mukaan. Verkkokaupasta tilatut huonekalut voit noutaa liikkeestä, Kaskitie 1 Järvenpää, veloituksetta. Toimituksesta veloitamme erikseen.