Muurame Iso-MakroMup tv-taso 156 cm sokkelilla

Toimitusaika 3-4 viikkoa.

813,00

Monikäyttöinen ja moneen tilaan sopiva TV-taso, jonka päälle sopii 65” TV (leveys n. 146 cm). Tuote sisältää Iso-MaksoMup avokaapin alaspäin aukeavalla klaffiovella ja Iso-MaksoMup laatikoston sekä sokkelit (korkeus 5 cm). Kaapissa on lasihylly ja sen taustassa on läpivientihelat johdoille. Jos haluat, voit helposti lisätä tähän vielä yhden laatikoston tai kaapin sekä sokkelin, niin saat vielä näyttävämmän ja isompaan tilaan sopivan tasoratkaisun. Vetolaatikossa on kuulalaakeroidut, vetomekanismilla ja loppuvedon vaimennuksella varustetut teräksiset piiloliukukiskot. Muuramen laatikosto- ja kaappielementit toimitetaan valmiiksi koottuina, asennat vain sokkelit niiden alle.

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Mitat: Leveys 156 cm, korkeus 32,5 cm ja syvyys 39 cm

Jos haluat, voit helposti lisätä tähän vielä yhden laatikoston tai kaapin sekä sokkelin, niin saat vielä näyttävämmän ja isompaan tilaan sopivan tasoratkaisun. Vetolaatikossa on kuulalaakeroidut, vetomekanismilla ja loppuvedon vaimennuksella varustetut teräksiset piiloliukukiskot. Muuramen laatikosto- ja kaappielementit toimitetaan valmiiksi koottuina, asennat vain sokkelit niiden alle.
Tuotenumero: PICTA1706 / TA1706

Toimitus: Tilaustuote, toimitusaika 2-3 viikkoa tilauksesta. Toimitusmaksu 0 €, kun noudat tilauksesi myymälästä Järvenpäästä.