Iso-MakroMup tv-taso 156 cm avo-osalla ja sokkelilla

661,00

Monikäyttöinen ja moneen tilaan sopiva TV-taso, jonka päälle sopii 65” TV (leveys n. 146 cm). Tuote sisältää avokaapin ja laatikoston sekä sokkelit (korkeus 5 cm). Kaapissa on lasihylly ja sen taustassa on läpivientihelat johdoille.

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Iso-MakroMup tv-taso 156 cm avo-osalla ja sokkelilla

Mitat: Leveys  156 cm, korkeus  32,5  cm ja syvyys  39 cm
Jos haluat, voit helposti lisätä tähän vielä yhden laatikoston tai kaapin sekä sokkelin, niin saat vielä näyttävämmän ja isompaan tilaan sopivan tasoratkaisun. Vetolaatikossa on kuulalaakeroidut, vetomekanismilla ja loppuvedon vaimennuksella varustetut teräksiset piiloliukukiskot.
Tuotenumero: PICTA1707
Tuoteperhe: Mup
Tilaustuote, toimitusaika noin 3 viikkoa. Muuramen laatikosto- ja kaappielementit toimitetaan valmiiksi koottuina, sokkelit osina.

Muurame

Jokainen Muurame-huonekalu, niin uusi kuin vanhakin, noudattaa 50-luvulla kehitettyä mittajärjestelmää. Muurame-malliston suunnittelusta vastaa modulaarisen muotoilun edelläkävijä, sisustusarkkitehti ja professori Pirkko Stenros. Yhtenäisen mitoituksen, monikäyttöisyyden ja elementtirakenteen ansiosta voit lisätä sekä täydentää kalusteita tarpeen mukaan. Verkkokaupasta tilatut huonekalut voit noutaa liikkeestä, Kaskitie 1 Järvenpää, veloituksetta. Toimituksesta veloitamme erikseen.