Ida taso 170 korkea lasiovilla ja laatikoilla valkoinen

599,00

Ida-huonekalusarjassa yhdistyy ripaus perinteistä talonpoikaishenkeä, hienostunutta kustavilaisuutta ja nykyaikainen toimiva mitoitus Tässä Ida tasossa on kauniit uurrerihlaukset, fasettihiotut lasiovet ja tilaa isollekin televisiolle.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Osta myös

Ida taso 170 korkea

Materiaali: Koivu ja laadukas mdf-levy
Väri: Valkoinen
Mitat: Leveys 168,5 cm, Korkeus 64.5 cm, Syvyys 39 cm
Tekniset tiedot: Kolme laatikkoa, joissa metalliliukukiskot. Laatikon sisämitat: lev. 41 cm, kork. 14 cm, syv. 30,5 cm. Kaksi kehyslasiovea (kirkas, fasettihiottu lasi), joiden takana olevien laitetilojen sisämitat ilman hyllyä: lev. 56 cm, kork. 48 cm, syv. 34,5 cm. Metallivetimet. Lasiovien takana olevissa taustoissa loveukset johtoja varten.
Toimitus: Tilaustuote. Toimitusaika-arvio 2 viikkoa. Tuote toimitetaan osina paketissa.
Ota yhteyttä myymälään, puh. 010 2714 860, mikäli haluat tuotteen valmiiksi kasattuna.

Laulumaa

Laulumaa huonekalun lähtökohta on ajaton arjessa toimiva muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit. Laulumaa tuotteet ovat laadukkaita, mutta hinnat kohtuulliset sillä vuosien työllä ja kokemuksella he ovat löytäneet valmistukseen oikeat kumppanit ja tilaavat tuotteita aina isomman erän keskusvarastoonsa Lahteen. Tuotteiden saatavuus on siten yli 90%.

Tarkkaan valitut ja testatut materiaalit, jatkuva laadunvalvonta ja tuotekehitys takaavat kuluttajalle turvalliset, kestävät kalusteet. Valmistuksessa keskeinen lähtökohta on kalusteen pitkä käyttöikä sekä tuotteiden vähäinen ympäristörasitus koko elinkaaren ajan.

Laulumaa valikoima elää jatkuvasti huomioiden asiakkaiden muuttuvat tarpeet.
Kotimaisuus on vahva tekijä Laulumaa –tuotemerkissä. Valtaosa Laulumaan mallistoista tuotetaan myös Suomessa.

värit

valkoinen, koivu luonnonväri