Eelis tv-taso 150 valkoinen/tammi, Laulumaa mallistoa

429,00

Eelis- tuoteperheen esikuvana toimii 50-luvun vintage ja sarjan kalusteet tuovat ripauksen retroa tämän päivän moderniin kotiin.
Hitaasti sulkeutuvat ovet ja laatikot edustavat tuotteiden toiminnallisia yksityiskohtia. Upotetut massiivitammivetimet, sorvatut korkeat massiivitammijalat ja pyöreät muodot keveine laatikko- ja ovirakenteineen tekevät Eelis -tuoteperheestä yksilöllisen ja hienostuneen.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
Osta myös

Eelis tv-taso 150
Mittatiedot: 151,5 x 50 x 38 cm (L x K x S).
Keskellä laitetila, jossa säädettävä irtohylly. Tilan sisämitat ilman hyllyä: L72 cm, K29 cm, S36,5 cm, taustassa loveukset johtoja varten.
Kaksi hitaasti sulkeutuvaa umpiovea. Ovien takana säädettävä irtohylly. Umpiovien takana olevan tilan sisämitat ilman hyllyä: L35,5 cm, K29 cm, S35,5 cm.
Materiaali: Tammi, massiivitammi, kaluste- ja mdf-levy.  Tammivetimet, jalat massiivitammia, runko laadukasta mdf- ja kalustelevyä.
Toimitus: Tuote toimitetaan osina paketissa. Toimitusaika 1 – 2 viikkoa tilauksesta. Nouto myymälästä 0€

Laulumaa

Laulumaa huonekalun lähtökohta on ajaton arjessa toimiva muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit.

Laulumaa tuotteet ovat laadukkaita, mutta hinnat kohtuulliset sillä vuosien työllä ja kokemuksella he ovat löytäneet valmistukseen oikeat kumppanit ja tilaavat tuotteita aina isomman erän keskusvarastoonsa Lahteen. Tuotteiden saatavuus on siten yli 90%.

Tarkkaan valitut ja testatut materiaalit, jatkuva laadunvalvonta ja tuotekehitys takaavat kuluttajalle turvalliset, kestävät kalusteet. Valmistuksessa keskeinen lähtökohta on kalusteen pitkä käyttöikä sekä tuotteiden vähäinen ympäristörasitus koko elinkaaren ajan.

Laulumaa valikoima elää jatkuvasti huomioiden asiakkaiden muuttuvat tarpeet.
Kotimaisuus on vahva tekijä Laulumaa –tuotemerkissä. Valtaosa Laulumaan mallistoista tuotetaan myös Suomessa.