Slim 202 huppuverhoiltu sohva Verso kankaalla

1689,00

Moderni ja selkeä muotoilu sekä irrotettavat päälliset ovat Slim sohvan suosion salaisuudet. Istuimiin on valittavissa jämäkkä vaahtomuovi, jousitettu- tai höyhentyyny. Ota yhteyttä myymälään jos haluat eri sävyn kankaasta, eri kankaan tai eri kokoisen sohvan. Palvelemme sinua mielellämme.

Kotimaiseen Slim -sohvaan voit valita mieleisesi verhoilun laajasta kangas- ja nahkavalikoimasta. Kun haluat vaihtaa sohvan väriä voit tilata sohvaan uuden irtohupun. Rungon verhoilu on tarralla kiinni, se on, samoin kuin istuin- ja selkänojatyynytkin, aina irrotettavissa puhdistusta ja tuuletusta varten.
Sohvan mitat: leveys on 202 cm, korkeus 84 cm ja syvyys 87 cm.
Materiaali: runko: massiivipuu, vaneri, kovalevy. Istuintyynyt valaintasi mukaan: vaahtomuovi, jousitus tai höyhen. Selkänojatyynyt Ecosoft spiraalivanu.

Kestävä ja eläväpintainen kangas kuuluu tehtaan omaan valikoimaan.
Toimitusmyynti, tilausaika n 6 viikkoa, loma-aikana pidempi.Avainlippu logo - Tehty Suomessa

Kiinnostuitko Slim -sohvan mallista? Slim sohvasarjaan kuuluu useita eri mittaisia sohvia ja lepotuoli, joita yhdistelemällä löydät oikean kokoisen ja näköisen ryhmän juuri sinun tarpeisiisi. Tuote on saatavilla myös erilaisilla puu- tai metallijaloilla. Myymälässämme on valittavana lukuisia kangas – ja nahkaverhoilu vaihtoehtoja tähän tuotteeseen. Sohvan verhoiluun voit käyttää Design by Norosen kankaita sekä Annalan, Lauritzonin ja Orient-Occidentin kankaita.

 

Paino 49 kg
leveys

183 cm, 213 cm, 243 cm

Diamond värinumero

007, 026, 539, 534