Interface Blues sohva

2980,003565,00

Moderni ja selkeä muotoilu on Bluesin suosion salaisuus. Laadukkaat materiaalit, höyhenen pehmeä mukavuus ja yksityiskohtiaan myöten viimeistelty  muotoilu tekevät sohvasta erittäin miellyttävän – niin mielelle, vartalolle kuin silmälle. Hinnat vakiojaloilla, ilman koristetyynyjä. Ota yhteyttä myymälään jos haluat eri sävyn kankaasta, eri kankaan, kulmasohvan, divaanisohvan tai kuljetuksen.  Palvelemme sinua mielellämme.

Poista

Design Hannele Bonsdorff (SIO)

Blues -sohvaan voit valita mieleisesi verhoilun laajasta kangas- ja nahkavalikoimasta. Mikäli valitset vesipestävän kankaan tai haluat vaihtaa sohva väriä kausittain, voit tilata sohvan myös runkoa myöten irrotettavalla kangasverhoilulla. Bluesin istuin- ja selkänojatyynyt ovat aina irrotettavissa puhdistusta ja tuuletusta varten.

Sarjaan kuuluu useita eri mittaisia moduuleja, joita yhdistelemällä löydät oikean kokoisen ja näköisen sohvan juuri sinun tarpeisiisi. Sohvan korkeus 81 cm ja syvyys 97 cm.

Tässä kiintoverhoiltuun sohvaan on valittu tyylikäs, eläväpintainen Diamonds on laadukas ja monipuolinen verhoilukangas.

Kangas kuuluu Lauritzonin Easy Care® -kokoelmaan. Sen pinta hylkii likaa ja vettä, ja on siksi vaivaton pitää puhtaana. Easy Care® -kankaisiin ei ole lisätty kemikaalisia jälkikäsittelyaineita, minkä vuoksi ne ovat myös ympäristö- ja allergiaystävällisiä. Kangas on vesipestävä.

 

leveys

183 cm, 213 cm, 243 cm

Diamond värinumero

007, 026, 539, 534