Lux keinutuoli, tammirunko valkoinen, musta kangas pehmuste

890,00

Moderni, tyylikäs, siro, mukava, kaunis Lux keinu

Massiivitammesta valmistettu keinutuoli sopii niin moderniin kuin perinteisempäänkin sisustukseen. Laadukkaat materiaalit ja Eimi Kalusteen kymmenien vuosien kokemus keinujen valmistuksesta takaavat Lux-keinutuolin laadun. Sopii myös julkiseen tilaan palosuojatun vaahtomuovin ansiosta.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Lux keinutuoli tammirunko valkoinen
Puulaji: tammi
Pintakäsittely: petsattu valkoinen
Verhoilu: Lido 47 Anthracite 34 kangas verhoilu
Mitat: Leveys 60, korkeus 81 ja syvyys 93 cm. Paino 15 kg.
Toimitus: Tilaustuote, toimitetaan valmiiksi koottuna, toimitusaika 2-3 viikkoa.

Eimi Kaluste

Eimi Kalusteella on takana kunnioitettava historia Suomen suurimpana keinutuolivalmistajana. Isänsä elämäntyötä jatkava Hannu Tuukkanen puhuu kuitenkin mieluummin tulevaisuudesta: ”Keinutuolit tekevät parhaillaan uutta tulemista osana jokaisen kodin sisustusta. Eimin keinutuolit löytävät omistajan yhä useammin nuoresta kaupunkilaiskodista. Keinutuoli onkin vahvasti osana hidastamisen ja kotoilun trendejä.”

Säännöllinen keinutuolilla keinuminen sopii vartalon ja etenkin vatsalihasten kunnossapitoon toisin kuin sohvalla tai tavallisella tuolilla istuminen.  Eimi Kaluste Oy:n ja Lahden AMK:n yhteistyöprojekti tutki keinutuolin soveltuvuutta tuki- ja liikuntaelimistön harjoituttamiseen työikäisillä ja ikääntyneillä. Tulosten mukaan keinutuoli soveltuu kestovoimatyyppiseen harjoitteluun.