Tablet- ja matkatyyny, monikäyttöinen, harmaa

29,90

Matkalla, hotellissa ja kotona.

Tabletin tyyny on kätevä paitsi matkoilla, myös hotellissa ja kotona. Tabletti lepää sylissäsi vakaasti kun käytät matkatyynyä tukena koneessa tai autossa. Kotona tyyny on kätevä sohvalla ja sängyssä. Seuraavan kerran, kun pakkaat matkalle, löydät todennäköisesti matkatyynysi sieltä mistä tablettisikin.

Tablet- matkatyyny harmaa

MateriaaliMatkatyyny on täynnä superpieniä mikrohelmiä, jotta se olisi miellyttävä, ja antaisi niskalle halutun tuen matkalla. Mikrohelmet ovat sisäpussissa, joka voidaan poistaa ja kun sisäpussi on irrotettu, matkatyyny on pestävissä.
Design: Harald Hynell
Mitat: 25*28*9 cm
Väri: harmaa

Toimitus: varastossa 2 kpl heti toimittaa lähimpään pakettiautomaattiin tai postiin, isommat erät n. 3-4 viikkoa tilauksesta.

Voit laittaa tyynyn siten, että sinulla on aina paras mahdollinen asento. Jos haluat kirjoittaa molemmin käsin, tyyny pitää iPadin tai tablet-laitteen oikeassa asennossa tarvitsematta pitää siitä kiinni. Jos katsot elokuvaa, voit laittaa kädet pään taakse ja nauttia vain. Tabletti pysyy pystyssä polvella.

Bosign

Kaikki Bosign-tuotteet on suunniteltu ja kehitetty Ruotsissa, mutta niitä myydään maailmanlaajuisesti. Tuotteet löydät niin Japanissa, Singaporessa, Yhdysvalloissa ja tietysti Euroopassa.

Bosign on suunnitellut käyttöesineitä koteihin vuodesta 1995. Vuosien mittaan he ovat luonneet monia toiminnallisia elämäntyyliä käsitteleviä tuotteita skandinaavisen suunnittelun perinteiden mukaisesti.

Bosign sisustusesineille on ominaista intohimo suunnitteluun ja vilpitön sitoutuminen hyvään laatuun.  He yrittävät aina ylittää odotukset ja parantaa käyttäjien jokapäiväistä elämää mukavilla ratkaisuilla.

Bosignin tiimi, yrityksen omistajan Ulf Bystedtin kanssa, täyttää asiakkaiden tarpeet seuraamalla huolellisesti jokaista vaihetta ensimmäisistä piirustuksista ja patentoimisesta kunkin tuotteen lopulliseen valmistukseen.

Yhtiön filosofia:  ”Bosign-tuote on esteettisesti kaunis, helppokäyttöinen ja niin hyvin suunniteltu, sen todellinen arvo ei ole edes ensi silmäyksellä ilmeinen. Se antaa sinulle jotain ylimääräistä joka kerta, kun käytät sitä – ja lisää iloa elämääsi. ”