Ecosmol musta kierrätysastia ja design istuin, koivua

295,00

Ecosmol on Harri Koskisen suunnittelema nerokas kierrätysjärjestelmä, joka on lisäksi design-kaluste. Vihdoinkin kierrättämisen voi tehdä tyylillä!

Laatikon sisällä olevia kahta tilanjakajaa voi siirtää, jolloin saat omaan tarpeeseen sopivat kierrätyslokerot. Samalla kaluste on valtavan monipuolinen säilytysratkaisu, johon voit piilottaa roskien sijasta vaikkapa kirjoja, leluja, pesuaineita. Laatikolla on kansi, joten Ecosmol toimii myös pienenä sivupöytänä tai istuimena. Mikä parasta, kaluste on alusta loppuun valmistettu Suomessa FSC-sertifioidusta koivuvanerista.

Toimituaika 1-2 viikkoa.

Osta myös
Ecosmol musta
Design: Harri Koskinen
Materiaali: valmistettu FSC-sertifioidusta koivusta  
Mitat: leveys 51 cm, syvyys 35 cm ja korkeus 44 cm
Valmistusmaa: Suomi

Harri Koskinen ja Ecosmol

Ecosmolin suoraviivaiset ja vahvat linjat ovat tunnetun suomalaisen muotoilijan, Harri Koskinen, käsialaa. Ajaton tyyli yhdistettynä visioon kestävämmästä ja tietoisemmasta kulutuskulttuurista luovat kauniin ja toimivan nykyaikaisen sisustusratkaisun. Ecosmol on kestävä ja laadukas moniosainen lajittelusäiliö. Se on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista ja sopii hyvin kodin tai julkisen tilan sisustukseen – myös pöytänä, penkkinä, hyllynä tai säilytystilana. Kierrätettävät kuivat jätteet, kuten muovi, lasi, kartonki, paperi ja metalli, voidaan lajitella Ecosmolin avulla tyylikkäästi ja tehokkaasti. Liikuteltavien väliseinien avulla lokerot mukautuvat käyttäjän tarpeisiin.

Ecosmol historia

Valmistaja ensimmäinen tuote, Ecosmol, sai alkunsa arkipäivän tarpeiden, ympäristötietoisuuden ja kauniin designin arvostuksen kohdatessa. Idea syntyi, kun emme löytäneet markkinoilta tarvitsemaamme tuotetta jätteiden lajittelun avuksi. Huomasimme tilan puutteen ja kierrätyskysymysten olevan yleisiä ongelmia myös muiden elämässä, ja päätimme tehdä asialle jotain. Näin kehitimme Ecosmolin, monikäyttöisen kierrätysaseman huonekalun sisällä. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty – aina muotoilusta materiaalivalintoihin. Luotu Barcelonassa, suunniteltu ja valmistettu Suomessa.