TEMPUR® Original Elite 25 CoolTouch™ -patja

1975,004386,00

TEMPUR® Original-patjat tarjoavat jämäkkää tukea ja sopivat ihanteellisesti niille, jotka haluavat patjaltaan voimakkaan tuen tuntua. TEMPUR Original-patjat ovat patjoistamme kaikista jämäkimmät, mutta ne myös mukautuvat ihanteellisesti kehon muotoihin painetta lievittävän TEMPUR-materiaalin ansiosta. Patjoissa on pehmeä, muotoon ommeltu päällinen, joka tekee patjasta yhtä näyttävän näköisen kuin mukavan tuntuisenkin. Original Elite  patjan korkeus on 25 cm.

Poista
Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Uusi ilme ja päällinen

TEMPUR Original® patjojen tyylikäs, muotoon ommeltu päällinen tekee patjasta yhtä tyylikkään näköisen kuin tuntuisenkin. Päälliset mukautuvat täydellisesti TEMPUR ®materiaalin tukiominaisuuksien mukaisesti.

TEMPUR®-materiaali

Unitutkijamme oppivat jatkuvasti jotakin uutta unesta. Tämän tuloksena suunnittelu- ja insinööritiimimme innovoivat uusia tuoteratkaisuja ja teknologioita makuuhuoneeseen. TEMPUR®-materiaalia on vuosien saatossa kehitetty vastaamaan kaikenlaisten nukkujien tarpeita.

Patjamallistojen uudet värikoodit

Haluamme helpottaa patjanvalintaprosessia. Siksi lisäsimme kuhukin patjamallistoon oman värikoodinsa, jolla kyseisen malliston patjat erottaa helposti muista patjamallistoista yhdellä katsauksella. Original-patjamalliston tunnistat sen oranssista vetoketjukoristelusta.

Päällisen CoolTouch™ -ominaisuus

Innovoimme TEMPURilla täysin uudenlaisen päällisen, joka imee itseensä ylimääräistä lämpöä ja tekee pintakosketuksesta patjaan raikkaan ja viileän. Näin yölliset lämpötilan vaihtelut minimoituvat tehden yöunesta rauhallisempaa.

QuickRefresh™ -päällinen

TEMPUR®Elite ja Luxe -patjoissa on otettu huomioon patjojen huoltovapaus. Patjojen yläosan päälliset ovat helposti irrotettavissa. Siksi nimesimme patjan päällisen Quick Refresh™ –päälliseksi. Se on helppo irrottaa pesua varten sivuun sijoitetun vetoketjunsa ansiosta. Yhtä helppo se on sijoittaa takaisin patjan ympärille pesun tai tuuletuksen jälkeen.

15 vuoden Pro Rata -takuu

Tunnemme tuotteemme ja tiedämme niiden edustavan uniteknologian terävintä kärkeä. Siksi voimmekin tarjota patjoillemme vapaaehtoisen 15 vuoden Pro Rata –takuun. Takuu kattaa patjojen tukiominaisuuksien säilymisen. Patjan tulee säilyttää ominaiskorkeutensa 95 prosenttisesti ilman kuoppia ja kyhmyjä koko käyttöikänsä. Takuumme takaa patjoillemme pitkää käyttöikää ja parasta mahdollista nukkumisergonomiaa vuosiksi eteenpäin.

Mitat 211 × 186 × 27 cm
Koko

80×200, 90×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 90×210