TEMPUR Boxspring Adjustable moottorivuode

3304,009840,00

Tempur Box Spring on 25 cm korkea puinen sängynrunko jonka pussijousiston päällä on tumman harmaa Tempur nonslip materiaali ja alaosa on viimeistelty corovine kankaalla. Rungon verhoilun voi valita mittavasta neljäntoista (14) sävyn ja kahden (2) materiaalin valikoimasta – materiaalit ovat kangas ja PU-nahka. Pohjaratkaisuna tässä on moottoroitu säätöpohja. Parivuoteet  muodostuvat erillisistä rungoista, jotka on helppo yhdistää kätevällä liitosmekanismilla. Parivuoteeseen voidaan valita eri tuntuiset patjat.

 

 

Poista
Osasto:

Tempur Box Spring on 25 cm korkea puinen sängynrunko jonka pussijousiston päällä on tumman harmaa Tempur nonslip materiaali (sama kuin Hybrid patjassa) ja alaosa on viimeistelty corovine kankaalla (Corovin on nonwoven material, joka on tehty polyester kuiduista. Puhdistus kostealla liinalla mutta ei kokonaan pestävä).
Rungon verhoilun voi valita mittavasta neljäntoista (14) sävyn ja kahden (2) materiaalin valikoimasta – materiaalit ovat kangas ja PU-nahka. Laaja mahdollisuuksien kirjo kasvaa vielä entisestään siten että näitä kahta materiaalia voi yhdistää jolloin vaihtoehtojen määrä kasvaa sävyissä ja materiaaleissa 42:een.

Hinnat sisältävät vuoderungon ja patjan.  Patjojen tiedot on kuvattu erikseen kunkin patjan: Original, Hybrid ja Gloud kohdalla.  Pääty ja jalat on hinnoiteltu erikseen. Tilauksen kommenttikentään merkitään kankaan nimi.

Mitat 200 × 80 × 25 cm
Koko

160, 90×210, 90, 80, 180, 180×210

Korkeus

Supreme21, Elite25, Luxe30