Tempur sijauspatja 7 cm pehmeä, eri kokoja

835,001990,00

Tempur sijauspatjalla uudistat edullisesti vanhan, mutta hyväkuntoisen joustin- tai vaahtomuovipatjan. TEMPUR-materiaali vähentää painetta ja parantaa pintaverenkiertoa, jolloin levoton liikehdintä ja kääntyily vähenevät, ja unenlaatu paranee merkittävästi. Tämä  7 cm paksun sijauspatjan pehmeämpi vaihtoehto sopii hyvin sinulle joka haluat pehmeän vuoteen, hyvä valinta myös lapsille!

Poista
(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Tempur sijauspatja 7 cm pehmeä

TEMPUR sijauspatja 7 cm on oiva tapa nauttia aidon TEMPUR-materiaalin ominaisuuksista myös nykyisessä vuoteessasi. Sijauspatjan voi laittaa minkä tahansa hyväkuntoisen joustin- tai vaahtomuovipatjan päälle ja hyötyä sen kaikista unen laatua parantavista eduista. Kehoon kohdistuva paine vähenee, sillä se jakautuu tasaisemmin koko patjan alueelle.

Päällinen on allergiavapaa, pölypunkkisuojattu ja konepestävä 40 °C -asteessa.

Toimitusmyynti. Toimitusaika vahvistetaan erikseen, n. 3 viikkoa tilauksesta. Erikoiskoot 105 cm,120 cm ja 140cm toimitusaika on pidempi.

Tempur

TEMPUR-materiaalin terveysvaikutukset perustuvat sen yksilölliseen muotoutumiseen ja ainutlaatuisiin tukiominaisuuksiin. Materiaali muotoutuu yksilöllisesti jokaisen nukkujan muotojen mukaan ohjaten kehoa sille fysiologisesti optimaaliseen nukkumisasentoon. Näin koko keho saa yön aikana aidosti levätä ja palautua päivän rasituksista, mikä edistää selän kiputilojen paranemista ja ennaltaehkäisyä.

TEMPUR-materiaali täyttääkin Allergia- ja astmaliittojen vaatimukset. Materiaali on hengittävä, allergiavapaa ja helppohoitoinen.

Terveyshyödyt ovat olleet terveydenhoidon ammattilaisten tiedossa jo tuotteen syntymästä lähtien. TEMPUR-materiaali on käytössä muun muassa kirurgien leikkauspöydillä, keskoskaapeissa ja vuodeosastoilla, koska se sallii esteettömän pintaverenkierron, mutta samalla tukee kehoa.

TEMPUR-tuotteita suosittelee yli 75 000 terveydenhoitoalan ammattilaista. Yhteistyössä Tempurin kanssa Suomessa on mm. Suomen Fysioterapeutit, Selkäliitto, Suomen Kipu Ry, Allergia ja Astma Yhdistys, Uniliitto, Suomen Unihoitajaseura ry, Suomalainen Selkätutkimusseura ja Suomen Nivelyhdistys.

Mitat 45 × 186 × 43 cm
Koko

80×200, 90×200, 105×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 90×210, 180×210