Fatboy Original Stonewash säkkituoli sininen

219,00

Kestävä ja huoleton Original-säkkituoli sisäkäyttöön nyt myös ihanan pehmeällä kivipestyllä puuvillapäällisellä! Paljon värivaihtoehtoja, tässä suomalaisen suosikki: sininen!

 

 

Osta myös

Fatboy Original Stonewash säkkituoli sininen

Koko:  140*180 cm
Materiaali: Päällinen 100% puuvillaa. Vettä ja liika hylkivä puuvillapäällinen on konepestävä.
Toimitus: Tilaustuote, toimitusaika-arvio 2-3 viikkoa tilauksesta.
Huom. Fatboy tuotteita on aina varastossa, soita 010 2714 860, ja varmista onko haluamasi tuote/väri heti saatavissa.

Fatboy

Fatboyn juuret ovat vahvasti suomalaisessa designmaailmassa. Fatboy säkkituolin suunnitteli Jukka Setälä jo vuonna 1988 ja myöhemmin, vuonna 2002 Alex Bergman osti tuotteen ja näin Fatboyn menestystarina jatkuu Hollannissa.

Kuten alkuperäinen Fatboy säkkituolikin, joka siis antoi yritykselle myös nimen, koko yritys henkii nuorekasta, uudenlaista ja kokeilullista energiaa, jossa taiteellisuus ja ilo ovat aina vahvasti läsnä. Alkuperäisen Fatboy säkkituolin innoittamana yritys keskittyy tuotteisiin jotka henkivät samaa rentoutta, vapaa-aikaa, laadukkuutta ja kekseliäisyyttä – ominaisuuksia jotka ovat tehneet säkkituolista kansainvälisen menestystarinan.

Tuolin ympärille kasvaneesta tuoteperheestä onkin kasvanut monipuolinen, kansainvälinen yritys, joka ei pelkää rohkeita ratkaisuja tuotevalikoimissaan. Nykyään valikoimaan kuuluu myös valaisimia, mattoja, riippumattoja ja paljon muuta.

Fatboy maailmassa nauretaan ja nautitaan elämästä!