Kartell Stone jakkara 45 cm, metallinhohtoinen kromi

307,00 260,00

Kartellin Stone on tiimalasin muotoinen jakkara, jonka pinta taittaa valoa kuin kristalli. Stone -jakkara sopii niin sisälle kuin uloskin ja käyttökohteita on monia. Se sopii materiaalinsa puolesta kylpyhuoneeseen, mutta on toimiva valinta myös jakkarana tai yöpöytänä.

Kartell Stone jakkara 45 cm, metallinhohtoinen kromi

Design: Marcel Wanders
Valmistaja: Kartell
Materiaali:  läpinäkyvä polykarbonaatti
Väri: chrome metal, metallinhohtoinen kromi
Mitat: korkeus 45 cm, halkaisija 30 cm
Toimitus: 1 kpl saatavilla varastosta, 1 kpl saatavilla myymälästä. Tuotteet voi noutaa heti myymälästämme tai ne lähetetään lähimpään postiin tai matkahuoltoon.

Kartell

Kartell on italialainen yritys, joka yhdistää korkeatasoisen muoviteknologian ja designhuonekalujen valmistuksen. Yritys on perustettu vuonna 1949 Milanossa. Kaikki Kartell-tuotteet valmistetaan Italiassa. Luovuus ja teknologia, laatu ja innovatiivisuus, glamour ja toiminnallisuus ovat Kartellin tuotteiden ja toiminnan avainsanoja. Kartell tekee yhteistyötä huippusuunnittelijoiden, kuten Philippe Starckin, Patricia Urquiolan, Piero Lissonin ja Antonio Citterion kanssa.

Tutustu koko valikoimaan: www.kartell.it

Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on 2-4 arkipäivässä useimpien tuotteiden osalta. Tilaustuotteiden toimitusaika noin 2-3 viikkoa tilauksesta. Verkkokaupan kautta tilattaessa on hyvä huomioida se, että Kartell-muovituotteiden värit ovat hyvin mallikohtaisia.

Kartellin tuotteissa yhdistyvät huippumuotoilu ja innovatiivisuus. Valaisimissa, sisustustuotteissa ja huonekaluissa hehkuvat herkulliset läpikuultavat värit, jotka toimivat modernissa sisustuksessa, mutta mielenkiintoisia kontrasteja syntyy yhdistettäessä Kartellin tuotteita vanhojen huonekalujen joukkoon. Kartellin tuotteet ovat läpinäkyvästä ulkomuodostaan huolimatta testattu kestämään myös julkisten tilojen käyttövaatimukset. Tuolit ovat helppohoitoisia ja useimmat mallit myös pinottavia.