Artek pöytä 83, 182*91 cm

1555,001790,00

Alvar Aallon vuonna 1935 suunnittelema 83 pöytä sopii tyyliltään moneen paikkaan ja tarjoaa loputtomasti käyttömahdollisuuksia niin ruokailu- kuin työkäytössä neuvottelupöytänä.

Poista
Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Artek pöytä 83, 182*91 cm

Suunnittelija: Alvar Aalto, vuosi: 1935

L-jalat koivua, lakattu luonnonvärinen

Pöytätaso: reunalista koivua, lakattu luonnonvärinen
182 x 91 cm, korkeus 74 cm, kannenpaksuus 5 cm

Tasovaihtoehdot: lakattu koivuviilu, valkoinen laminaatti ja musta linoleum

Toimitus: Tilaustuote, toimitusaika valkoisella laminaattikannella n. 3 viikkoa, muut 4-6 viikkoa tilauksesta. Kesälomakaudella toimitusajat voivat olla pidemmät. Toimitusaika vahvistetaan aina erikseen.

Artek

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 ”harjoittaakseen huonekalujen kauppaa sekä edistääkseen näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Yhä tänä päivänä Artek tunnetaan yhtenä nykyaikaisen muotoilun innovatiivisimmista toimijoista, joka luo tulevaisuuden polkuja muotoilun, arkkitehtuurin ja taiteen alueilla sekä niiden risteyksissä.

Artekin kokoelma koostuu huonekaluista, valaisimista ja sisustustuotteista, joita ovat suunnitelleet suomalaiset mestarit ja johtavat kansainväliset muotoilijat. Ne edustavat selkeyttä, käytännöllisyyttä, kestävyyttä ja runollista yksinkertaisuutta.

Väri

koivuviilu, valkoinen-laminaatti, musta-linoleumi