Aski sohvapöytä valkoinen, design Tapio Anttila

259,00

ASKI-sarjan uutuus sohvapöytä käy sisartuotteidensa lailla kodin eri tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Kotimaisesta koivuvanerista valmistetun Askin sisäpinta on käsittelemätöntä koivua ja ulkopinta lakkapetsattu. Jalat ovat luonnonväristä, lakattua massiivikoivua. Hauskana detaljina tuotteessa on paksusta pohjanahasta valmistetut nostokahvat, jotka antavat omaleimaisen ilmeen ja helpottavat tuotteen siirtelyä.

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Aski sohvapöytä valkoinen

Materiaali: massiivikoivu, koivuvaneri, nahka
Pintakäsittely: ulkopinta lakkapetsattu valkoinen, sisäpuoli käsittelemätön, jalat ovat luonnonväristä, lakattua massiivikoivua
Mitat: halkaisija 48 cm, korkeus 44 cm
Toimitus: Tilaustuote, toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta, malli myymälässä. Toimitetaan osina, jalat on ruuvattava kiinni.

Tapio Anttila

Sisustusarkkitehti ja muotoilija Tapio Anttila suunnittelee kodinkalusteita, valaisimia ja sisustustuotteita. Niistä on poimittu tuotteita Tapio Anttila Collectioniin. Kun esineiden taustalla on sama suunnittelija, ovat kaikki malliston tuotteet samanhenkisiä. Huonekaluja ja valaisimia on helppo yhdistellä sisustuskokonaisuuksiksi.

Anttila painottaa designissaan usein toiminnallisuutta – tämä näkyy parhaiten mallistomme vuodesohvissa: vuodesohvien selkä-ja käsinojatyynyihin kätkeytyy sisään nukkumapeittoja ja-tyynyjä sekä sijauspatjoja ja vuodesohvien rakenne mahdollistaa vieraiden nukkumisen parisängyssä tai omissa vuoteissaan.

Anttilan tuotteet ovat herättäneet kiinnostusta myös ulkomailla ja niille on myönnetty lukuisia kansainvälisiä muotoilupalkintoja mm. Good Design Award, Design Plus, Interior Innovation Award, Fennia Prize ja EcoDesign Award, Green Good Design Award.