Kartell Componibili Bio 3 säilytyskaluste, vihreä

206,00 175,00

Componibili Bio on valmistettu biomuovista, joka on nykyaikaisen teknologian avulla tuotettua 100% kompostoituvaa biomateriaalia. Biomuovi on uuden ajan materiaali, joka tukee kiertotaloutta ja vähentää näin maailman jätekuormaa. Componibili Bio on vastuullisen ja ympäristötietoisen kuluttajan valinta.

Ajaton muotoilu tekee tuotteesta klassikon. Componibili sopii eteiseen laskutasoksi, makuuhuoneeseen yöpöydäksi, olohuoneeseen sivupöydäksi tai kylpyhuoneeseen säilytyskalusteeksi.

Kartell Componibili Bio 3 säilytyskaluste, vihreä

Valmistaja: Kartell
Design: Anna Castelli Ferrieri 1969
Koko: korkeus 58,5 cm, halkaisija 32  cm
Väri: vihreä
Materiaali: biomuovi eli PHA-polyesteri
Toimitus: 2 kpl saatavilla varastosta, 1 kpl saatavilla myymälästä. Tuotteet voi noutaa heti myymälästämme tai ne lähetetään lähimpään postiin tai matkahuoltoon.

Kartell

Kartell on italialainen yritys, joka yhdistää korkeatasoisen muoviteknologian ja designhuonekalujen valmistuksen. Yritys on perustettu vuonna 1949 Milanossa. Kaikki Kartell-tuotteet valmistetaan Italiassa. Luovuus ja teknologia, laatu ja innovatiivisuus, glamour ja toiminnallisuus ovat Kartellin tuotteiden ja toiminnan avainsanoja. Kartell tekee yhteistyötä huippusuunnittelijoiden, kuten Philippe Starckin, Patricia Urquiolan, Piero Lissonin ja Antonio Citterion kanssa.

Tutustu koko valikoimaan: www.kartell.it

Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on 2-4 arkipäivässä useimpien tuotteiden osalta. Tilaustuotteiden toimitusaika noin 2-3 viikkoa tilauksesta. Verkkokaupan kautta tilattaessa on hyvä huomioida se, että Kartell-muovituotteiden värit ovat hyvin mallikohtaisia.