Kartell Componibili Bio 3 säilytyskaluste, kerma

206,00 175,00

Componibili Bio on valmistettu biomuovista, joka on nykyaikaisen teknologian avulla tuotettua 100% kompostoituvaa biomateriaalia. Biomuovi on uuden ajan materiaali, joka tukee kiertotaloutta ja vähentää näin maailman jätekuormaa. Componibili Bio on vastuullisen ja ympäristötietoisen kuluttajan valinta.

Ajaton muotoilu tekee tuotteesta klassikon. Componibili sopii eteiseen laskutasoksi, makuuhuoneeseen yöpöydäksi, olohuoneeseen sivupöydäksi tai kylpyhuoneeseen säilytyskalusteeksi.

Kartell Componibili Bio 3 säilytyskaluste, kerma

Valmistaja: Kartell
Design: Anna Castelli Ferrieri 1969
Koko: korkeus 58,5 cm, halkaisija 32  cm
Väri: cream, kerma
Materiaali: biomuovi eli PHA-polyesteri
Toimitus: Tarjoushintaan myymälämalli jäljellä, voit noutaa heti myymälästämme tai voimme lähettää lähimpään postiin tai matkahuoltoon.

Kartell

Kartell on italialainen yritys, joka yhdistää korkeatasoisen muoviteknologian ja designhuonekalujen valmistuksen. Yritys on perustettu vuonna 1949 Milanossa. Kaikki Kartell-tuotteet valmistetaan Italiassa. Luovuus ja teknologia, laatu ja innovatiivisuus, glamour ja toiminnallisuus ovat Kartellin tuotteiden ja toiminnan avainsanoja. Kartell tekee yhteistyötä huippusuunnittelijoiden, kuten Philippe Starckin, Patricia Urquiolan, Piero Lissonin ja Antonio Citterion kanssa.