Provinssi pöytä 236*90 ja 8 Kalmar tuolia

3252,00 2950,00

Kotimaiset Anttiina huonekalut on tehty kestämään sukupolvelta toiselle. Jokainen tuote on valmistettu käsityönä juuri Sinulle. Kuvassa valkoinen/harmaa väritys. Provinssi pöytä on ristikkojalalla.

Osta myös

Pöydän koko: 236*90 cm, korkeus 76 cm

Tuolin mitat: korkeus 102 cm, leveys 42 cm, syvyys 51 cm

Toimitus: tuolit toimitetaan valmiiksi koottuina, pöydässä jalka on pakattu erikseen. Toimitusaika n. 4 viikkoa tilauksesta.

Huom. Ks. värivaihtoehdot, merkitse kommenttikenttään  jos haluat valkoisen tai harmaan tilalle eri värin.

Hoito-ohje: Tavanomaiseen viikkosiivoukseen tai päivittäiseen pyyhkimiseen sopii nihkeä siivousliina.

Puhdistukseen ja huoltokäsittelyyn sopii parhaiten OSMO COLOR LÄPIKUULTAVA ÖLJYVAHA nro 3032, joka on väritön, runsaasti öljyä sisältävä tuote. Sillä saadaan puupinnalta poistetuksi vaikeampikin pinttynyt lika. Ravistele purkkia hyvin ja kaada hoitovahaa suoraan käsiteltävälle pinnalle tai rätille, jolla levität aineen. Levityksen jälkeen pyyhi se pois puhtaalla, nukkaamattomalla ja värjäämättömällä rätillä.

Aine kuivuu huoneenlämmössä noin kahdessatoista tunnissa, mutta ennen huonekalujen tai kalusteen käyttöönottoa on tarpeen tarkistaa, etta pinta ei tunnu tahmealta. Pinnan kuivuttua sita voidaan kiillottaa esim. karkealla puuvillakankaalla.

HUOM! OSMO COLOR läpikuultava puuvaha sisältää hapettumalla kuivuvia kasviöljyjä. Siksi on olemassa tahriintuneiden rättien tms. itsesyttymisvaara. Älä purista ratteja tiukkaan myttyyn. Hävitä käytön jälkeen asianmukaisesti.