Olivia ruokailuryhmä: pöytä 140 ja 4 tuolia valkoinen

1095,00 699,00

Olivia ® – kalusteperhe on selkeän skandinaavinen. Tässä Olivia kestävä ja kaunis Olivia ® -ruokailuryhmä koko valkoisena.

Osta myös

Olivia ruokailuryhmä

Mitat: pöydänkansi 85 * 140 cm, korkeus 74,5 cm, tuolit:  leveys 42 cm, syvyys 51,5 cm ja korkeus 83 cm. Istuinkorkeus 42,5-44 cm
Materiaali: jalat massiivikoivua, kansi mdf
Väri: kansi valkoinen, jalat koivua, maalattu valkoiseksi
Lisätiedot:  Tilaustuote.  Pöytä toimitetaan osina, tuolit 2 kpl/paketti valmiiksi koottuna Toimitusaika on 3 arkipäivää – 3 viikkoa tilauksesta, Laulumaan varastotilanteesta riippuen. Toimitusehto on nouto, jos haluat kuljetuksen tiedustele 010 2714 860.

Laulumaa

Laulumaa huonekalun lähtökohta on ajaton arjessa toimiva muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit. Laulumaa tuotteet ovat laadukkaita, mutta hinnat kohtuulliset sillä vuosien työllä ja kokemuksella he ovat löytäneet valmistukseen oikeat kumppanit ja tilaavat tuotteita aina isomman erän keskusvarastoonsa Lahteen. Tuotteiden saatavuus on siten yli 90%.

Tarkkaan valitut ja testatut materiaalit, jatkuva laadunvalvonta ja tuotekehitys takaavat kuluttajalle turvalliset, kestävät kalusteet. Valmistuksessa keskeinen lähtökohta on kalusteen pitkä käyttöikä sekä tuotteiden vähäinen ympäristörasitus koko elinkaaren ajan. Laulumaa valikoima elää jatkuvasti huomioiden asiakkaiden muuttuvat tarpeet.

Kotimaisuus on vahva tekijä Laulumaa –tuotemerkissä. Valtaosa Laulumaan mallistoista tuotetaan myös Suomessa.