Olivia pöytä 140 ja 4 tuolia koivu/valkoinen

1095,00 699,00

Olivia ® – kalusteperhe on selkeän skandinaavinen. Koivusta valmistetut jalat antavat raikkaan ajattoman ilmeen ja kalusteiden pyöristetyt muodot tekevät siitä yksilöllisen ja monivivahteisen. Kalusteiden materiaalina on laadukas massiivikoivu ja kestävä mdf-levy. Olivia tuolin istuttavuus on huippuluokkaa, istuin ja selkänoja on taivutettua vaneria.

Olivia pöytä 140 ja 4 tuolia

Mitat: pöydänkansi 85 * 140 cm, korkeus 74,5 cm, tuolit:  leveys 42 cm, syvyys 51,5 cm ja korkeus 83 cm. Istuinkorkeus 42,5-44 cm
Materiaali: jalat massiivikoivua, kansi mdf
Väri: kansi valkoinen, jalat koivu
Lisätiedot:  Tilaustuote.  Pöytä toimitetaan osina, tuolit 2 kpl/paketti valmiiksi koottuna Toimitusaika  5-10 päivää tilauksesta. Toimitusehto on nouto, jos haluat toimituksen tiedustele 010 2714 860. Malliryhmä on myymälässä, tervetuloa tutustumaan.

Toimitusaika: 3 arkipäivää – 3 viikkoa, Laulumaan varastotilanteen mukaan.

Laulumaa

Muotoilua Lahest -SINCE 1988
Laulumaa huonekalun lähtökohta on ajaton arjessa toimiva muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit. Laulumaa tuotteet ovat laadukkaita, mutta hinnat kohtuulliset sillä vuosien työllä ja kokemuksella he ovat löytäneet valmistukseen oikeat kumppanit ja tilaavat tuotteita aina isomman erän keskusvarastoonsa Lahteen. Tuotteiden saatavuus on siten yli 90%.

Tarkkaan valitut ja testatut materiaalit, jatkuva laadunvalvonta ja tuotekehitys takaavat kuluttajalle turvalliset, kestävät kalusteet. Valmistuksessa keskeinen lähtökohta on kalusteen pitkä käyttöikä sekä tuotteiden vähäinen ympäristörasitus koko elinkaaren ajan.

Laulumaa valikoima elää jatkuvasti huomioiden asiakkaiden muuttuvat tarpeet.
Kotimaisuus on vahva tekijä Laulumaa –tuotemerkissä. Valtaosa Laulumaan mallistoista tuotetaan myös Suomessa.