Job työpöytävalaisin kupari Design by Frandsen

298,00 188,00

Job pöytävalaisin musta

Design by Frandsenin JOBpöytävalaisin on klassinen työpistevalaisin. Ajaton muotoilu ja hyvät säätömahdollisuudet tekevät siitä monipuolisen pöytälampun, jonka valossa on mukava opiskella sekä työskennellä työpaikoilla ja kotitoimistoissa.

Job työpöytävalaisin kupari

Design: Frandsen Design Studio
Koko: korkeus 68 cm, max 85 cm, varjostin ø 13 cm, korkeus 14 cm
Valonlähde: 1 x E14, max 40W, (ei sisälly)
Väri: kiiltävä kupari
Läpinäkyvä johto 190 cm, katkaisija johdossa.

Toimitus:  1 kpl varastossa. Tarjoushinta on noutohinta.

Design by Frandsen

Frandsen Lighting A/S on tanskalainen valaisinvalmistaja, jonka Design by Frandsen-valaisinmallisto koostuu laadukkaista, ajattomista sisustusvalaisimista ja -varjostimista. Design by Frandsen-valaisimet ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ja erittäin viimeisteltyjä laatutuotteita.

Valaisin Grönlund

Maahantuoja Valaisin Grönlund on laadukkaiden sisustusvalaisimien ja lampunvarjostimien valmistaja ja maahantuontiyritys. Frandsen valaisimet on yksi Valaisin Grönlund edustamista merkeistä.Yritys on vuonna 1981 perustettu perheyritys, jonka toimipaikka sijaitsee Kaarinassa. Valaisin Grönlund tunnetaan laadukkaista tuotteista sekä asiantuntevasta ja ystävällisestä palvelusta.

Valaisin Grönlundin tuotteet ovat korkealaatuisia ja suunnattu ihmisille, jotka arvostavat tyylikkyyttä ja yksilöllisyyttä sisustuksessa, kuitenkin kohtuuhinnalla.