Mixrack L seinänaulakko valkoinen Tapio Anttila

99,00

Minimalistinen Mixrack-naulakko rakentuu yksinkertaisesta, valkoiseksi maalatusta teräskehikosta. L-koon naulakossa on tanko vaateripustimille sekä kuusi mustaa, pyöreää nuppia takkien ja laukkujen ripustamista varten.

Osta myös

Mixrack L seinänaulakko

Valmistaja: Showroom Finland  Oy
Design: Tapio Anttila
Väri: valkoinen, mustat nupit 6 kpl
Materiaali: Maalattu teräs,
Mitat: Leveys 81 cm, korkeus ja syvyys 26 cm
Toimitus valmiiksi koottuna, tällä hetkellä 1 kpl heti varastosta.

Tapio Anttila

Sisustusarkkitehti ja muotoilija Tapio Anttila suunnittelee kodinkalusteita, valaisimia ja sisustustuotteita. Niistä on poimittu tuotteita Tapio Anttila Collectioniin. Kun esineiden taustalla on sama suunnittelija, ovat kaikki malliston tuotteet samanhenkisiä. Huonekaluja ja valaisimia on helppo yhdistellä sisustuskokonaisuuksiksi.

Anttila painottaa designissaan usein toiminnallisuutta – tämä näkyy parhaiten mallistomme vuodesohvissa: vuodesohvien selkä-ja käsinojatyynyihin kätkeytyy sisään nukkumapeittoja ja-tyynyjä sekä sijauspatjoja ja vuodesohvien rakenne mahdollistaa vieraiden nukkumisen parisängyssä tai omissa vuoteissaan.

Anttilan tuotteet ovat herättäneet kiinnostusta myös ulkomailla ja niille on myönnetty lukuisia kansainvälisiä muotoilupalkintoja mm. Good Design Award, Design Plus, Interior Innovation Award, Fennia Prize ja EcoDesign Award, Green Good Design Award.