Johtolaatikko M – Cable Organizer valkoinen

29,00

Johtolaatikon avulla voit kerätä kaikki perheen laturit säilytettäväksi yhdessä paikassa, eikä sinun tarvitse etsiä niitä. Tuote on yksinkertainen, tyylikäs ja turvallinen ratkaisu kodin johto-ongelmiin.

 

Osta myös

Johtolaatikko M
Design: Jonathan Maltz
Valmistaja: Bosign
Tuotemitat: Leveys 18 cm, korkeus 13,8 cm, pituus 30 cm, paino 0,530 kg
Väri: valkoinen
Materiaali: Muovi ja silikoni
Toimitus: 3 kpl:ta voimme heti toimittaa lähimpään pakettiautomaattiin tai postiin. Isommat erät vahvistamme erikseen, n. 4 viikkoa tilauksesta.
Malli myymälässä esillä, tule tutustumaan.

Johtolaatikko – Cable Organizer kerää kaikki laturit ja piilottaa sähköjohdot

  • Piilottaa johdot, pistorasiat, laturit ja adapterit
  • Pitää johdot ja jakorasiat järjestyksessä
  • Palonkestävää muovia
  • Kannen napsautustoiminto pitää johdot ja laturit paikoillaan laatikossa
  • Laatikon pohjassa olevat silikonijalat suojaavat lattiaa
  • Kerää vähemmän pölyä ja helpottaa puhdistusta
  • Kansainvälinen palkinnon voittaja! – Global Innovation Award (GIA)

Bosign

Kaikki Bosign-tuotteet on suunniteltu ja kehitetty Ruotsissa, mutta niitä myydään maailmanlaajuisesti. Tuotteet löydät niin Japanissa, Singaporessa, Yhdysvalloissa ja tietysti Euroopassa.

Bosign on suunnitellut käyttöesineitä koteihin vuodesta 1995. Vuosien mittaan he ovat luonneet monia toiminnallisia elämäntyyliä käsitteleviä tuotteita skandinaavisen suunnittelun perinteiden mukaisesti.

Bosign sisustusesineille on ominaista intohimo suunnitteluun ja vilpitön sitoutuminen hyvään laatuun.  He yrittävät aina ylittää odotukset ja parantaa käyttäjien jokapäiväistä elämää mukavilla ratkaisuilla.

Bosignin tiimi, yrityksen omistajan Ulf Bystedtin kanssa, täyttää asiakkaiden tarpeet seuraamalla huolellisesti jokaista vaihetta ensimmäisistä piirustuksista ja patentoimisesta kunkin tuotteen lopulliseen valmistukseen.

Yhtiön filosofia:  ”Bosign-tuote on esteettisesti kaunis, helppokäyttöinen ja niin hyvin suunniteltu, sen todellinen arvo ei ole edes ensi silmäyksellä ilmeinen. Se antaa sinulle jotain ylimääräistä joka kerta, kun käytät sitä – ja lisää iloa elämääsi. ”