Hirvi seinänaulakko valkoinen metallia – Hanger Moose Hook

45,00

Hirvi seinänaulakko on tyylikäs ja monikäyttöinen. Yksinkertainen ja realistinen muotoilu sopii jokaiseen sisustukseen.

Hirvi seinänaulakko valkoinen metallia 
Design: Harald Hynell
Valmistaja: Bosign
Tuotemitat: Leveys 22 cm, syvyys 12,5 cm, pituus 13,8 cm
Sisä- ja ulkokäyttöön. Helposti kiinnitettävä seinään, kahdella ruuvilla.
Kestää jopa 20 kg painoa kummallakin sarvella.
Toimitus: 2 kpl voimme heti toimittaa lähimpään pakettiautomaattiin tai postiin. Isommat erät vahvistamme erikseen, n. 4 viikkoa tilauksesta.
Malli myymälässä esillä, tule tutustumaan.

Bosign

Kaikki Bosign-tuotteet on suunniteltu ja kehitetty Ruotsissa, mutta niitä myydään maailmanlaajuisesti. Tuotteet löydät niin Japanissa, Singaporessa, Yhdysvalloissa ja tietysti Euroopassa.

Bosign on suunnitellut käyttöesineitä koteihin vuodesta 1995. Vuosien mittaan he ovat luonneet monia toiminnallisia elämäntyyliä käsitteleviä tuotteita skandinaavisen suunnittelun perinteiden mukaisesti.

Bosign sisustusesineille on ominaista intohimo suunnitteluun ja vilpitön sitoutuminen hyvään laatuun.  He yrittävät aina ylittää odotukset ja parantaa käyttäjien jokapäiväistä elämää mukavilla ratkaisuilla.

Bosignin tiimi, yrityksen omistajan Ulf Bystedtin kanssa, täyttää asiakkaiden tarpeet seuraamalla huolellisesti jokaista vaihetta ensimmäisistä piirustuksista ja patentoimisesta kunkin tuotteen lopulliseen valmistukseen.

Yhtiön filosofia:  ”Bosign-tuote on esteettisesti kaunis, helppokäyttöinen ja niin hyvin suunniteltu, sen todellinen arvo ei ole edes ensi silmäyksellä ilmeinen. Se antaa sinulle jotain ylimääräistä joka kerta, kun käytät sitä – ja lisää iloa elämääsi. ”