Zebra matto käsin solmittu bambusilkkiä ja villaa

940,00 499,00

Zebra matot ovat käsin solmittuja ja siksi täysin ainutlaatuisia. Tämä tarkoittaa, että kuviossa, värissä ja koosta voi ilmetä pieniä poikkeamia. Nämä poikkeamat luovat elävän ja ainutlaatuisen tuotteen. Pidä hyvää huolta uudesta matosta ja se koristaa kotia pitkään.

Zebra matto, käsin solmittu bambusilkkiä ja villaa

Materiaali: 60% bambusilkkiä, 30% villaa, 10% puuvillaa (loimi)
Koko: 170*230 cm. Koska matot ovat käsintehtyjä, koon vaihtelu on +/- 5 %. Paksuus: noin 1,5 cm.

Toimitus: tarjoushintaan 1 kpl myymälästä, voit noutaa vaikka heti.

Hoito-ohje: Säännöllinen imurointi ilman harjaa, tuulettaminen ja tarvittaessa pesu ammattipesulassa. Nukan kallistuminen on normaalia tämän tyyppisissä matoissa ja yleensä se rauhoittuu ajan myötä. Tämä on ominaisuus myös kaikille hienommille villamatoille. Voi olla hyvä tietää, että solmut/tupsut eivät ole valmistusvirheitä, mutta ominaisia ​​tämän tyyppiselle valmistustekniikalle ja materiaalille.

Classic Collection

Sertifikaatti: Matot on sertifioitu Care & Fair -järjestöllä, joka on organisaatio, joka pyrkii tarjoamaan työntekijöille hyvät työolot, hyvän koulutuksen ja kohtuulliset palkat. Se tarkoittaa myös, että Classic Collection lahjoittaa rahaa mattojen kudonta-alueen perheille. Rahat suunnataan lapsille ja mahdollistavat säännöllisen koulutuksen sekä sairaanhoidon.