Hattara tummanharmaa pyöreä nukkamatto

158,00515,00

Hattara-matto tuntuu ylellisen pehmeältä jalan alla. Se soveltuu erinomaisesti nuorten huoneeseen. Pohjassa on liukumaton EVA, joka tekee matosta joustavan ja ryhdikkään.

Matto on tilattavissa myös omilla mitoilla. Ota yhteys myymäläämme: puh. 010 271 4860 tai laita viesti myynti@mekalustajat.fi

Poista
Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Osta myös

Hattara tummanharmaa pyöreä nukkamatto

Materiaali: 100% polyamidi
Pohjaus: EVA mikä soveltuu kaikille lattiapinnoille, myös lattialämmitteisiin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.
Väri: tummanharmaa 98
Hoito-ohjeet: Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.
Pesuohjeet: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Toimitus: tilaustuote, toimitusaika noin 3 viikkoa tilauksesta.

VM Carpet

Carpet, aikaisemmin Viita-ahon mattokutomo, on perustettu vuonna 1973 Lappajärven rannalle, Karvalan kylään. Kutomossa tehtiin mm. räsymattoja heti alusta lähtien. Myöhemmin mukaan tulivat nukka- ja villamatot, puuvilla, sisal ja pellava. VM Carpet on panostanut hyvään suunnitteluun alusta lähtien. Suomen eturivin suunnittelijoiden kanssa yhteistyötä kutomo on tehnyt jo 30 vuotta.

 

Koko

133 cm, 160 cm, 200 cm, 240 cm