Lundia Classic -hylly turkooseilla ovilla

Toimitusaika 4-5 viikkoa.

953,00

Lundia Classic -hylly turkooseilla ovilla

Korkeus: 188 cm

Leveys: 84 cm

Syvyys: 32 cm

Kokonaisuudessa on yhdistelty raikkaalla tavalla lakattuja mäntyosia uusien Tiffany-väristen MDF-ovien kanssa. Runko on lakattua puhdasta mäntypuuta.

Tiffany on Tikkurilan Tunne Väri -värikartasta sävy X370. Toimitusaika oville on noin 5 viikkoa. Värit näytöllä saattavat poiketa alkuperäisestä näytön asetuksista riippuen. Valitse aina lopullinen väri värikartasta siinä ympäristössä ja niissä olosuhteissa, joihin väri valitaan.

Kirjahyllyn lisäksi kaluste sopii erinomaisesti esimerkiksi vähäeleiseksi LP-hyllyksi, sillä käsityönä viimeisteltyjen hyllyjen koko on kuin tehty vinyylilevyille. Hyllystä saa kätevästi luotua kotiin juuri sopivan pienen ja huomaamattoman hyllykön tai vaikka näyttävän materiaaliseinän, joka pitää kaikki kirjat ja levyt siistissä järjestyksessä. Vähemmän hohdokkaan omaisuuden voi säilyttää ovien takana.

Hyllyn materiaali on tuhtia ja kotimaista täyspuuta, ekologisesti kestävää mäntyä. Siksi sen voi huoletta aina purkaa ja koota uudella tavalla vastaamaan kulloistakin sisustusta tai elämäntilannetta.