Lundia Classic -hylly punaisilla ovilla ja laatikoilla

Toimitusaika 4-5 viikkoa.

1357,00

Kokonaisuudessa on yhdistelty raikkaalla tavalla lakattuja mäntyosia uusien Tomaatti-väristen MDF-ovien ja -laatikoiden kanssa. Runko on lakattua puhdasta mäntypuuta.

Tomaatti on Tikkurilan Tunne Väri -värikartasta sävy M316. Toimitusaika oville ja laatkoille on noin 5 viikkoa. Värit näytöllä saattavat poiketa alkuperäisestä näytön asetuksista riippuen. Valitse aina lopullinen väri värikartasta siinä ympäristössä ja niissä olosuhteissa, joihin väri valitaan. Halutessasi mallista poikkevan värin, ota yhteyttä myymälään.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

 

Kirjahyllyn lisäksi kaluste sopii erinomaisesti esimerkiksi vähäeleiseksi LP-hyllyksi, sillä käsityönä viimeisteltyjen hyllyjen koko on kuin tehty vinyylilevyille. Hyllystä saa kätevästi luotua kotiin juuri sopivan pienen ja huomaamattoman hyllykön tai vaikka näyttävän materiaaliseinän, joka pitää kaikki kirjat ja levyt siistissä järjestyksessä. Vähemmän hohdokkaan omaisuuden voi säilyttää ovien takana ja laatikoissa.

Lundia Classic -hylly punaisilla ovilla ja laatikoilla

Korkeus: 188 cm, leveys: 84 cm ja syvyys: 32 cm

Hyllyn materiaali on tuhtia ja kotimaista täyspuuta, ekologisesti kestävää mäntyä. Siksi sen voi huoletta aina purkaa ja koota uudella tavalla vastaamaan kulloistakin sisustusta tai elämäntilannetta. Toimitetaan osina.