Mup Tammisydän senkki 208 cm viistojaloilla ja yhtenäisellä kannella

2327,00

Uusi valkoisen ja tammen yhdistelmä Muurame-kalusteissa on nimeltään Tammisydän. Tammisydän-senkki sisältää reunoilla kaksi laatikostoa sekä keskellä kaksi kaappia tammesta lasihyllyin ja -ovin. Laatikostojen ja kaappien yhdistelmä on monen Muurame-asiakkaan suosikki monikäyttöisyytensä ansiosta. Alla on tukeva Nelitele-jalusta viistojaloin, joka nostaa kaapiston irti lattiasta luoden sille kevyen ilmeen ja tuoden lisää avaruutta huonetilaan.

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
Osta myös

Mup Tammisydän senkki 208 cm viistojaloilla ja yhtenäisellä kannella
Mitat: Leveys 208  cm, korkeus 83 cm ja syvyys 39 cm. Jalkojen korkeus 28 cm
Tuotenumero: KA1701
Väri: valkoinen/tammi/kirkas lasi, oletusarvoisesti senkki toimitetaan valkoisilla jaloilla, vaihtoehtona kuparin väriset. Merkitse kommenttikenttään jos haluat kuparinväriset jalat.
Tuoteperhe: Mup, X-Mallisto
Toimitus: toimitetaan  muutoin osina (kansi, pohja, jalusta), mutta kaappirungot ovineen ja hyllyineen sekä laatikostot toimitetaan koottuina. Toimitusaika 3-4 viikkoa tilauksesta.

Sopii hyvin yhdistettäväksi muihin Muurame-kalusteisiin, kuten esimerkiksi Viisto-pöytiin.

Muurame

Jokainen Muurame-huonekalu, niin uusi kuin vanhakin, noudattaa 50-luvulla kehitettyä mittajärjestelmää. Muurame-malliston suunnittelusta vastaa modulaarisen muotoilun edelläkävijä, sisustusarkkitehti ja professori Pirkko Stenros. Yhtenäisen mitoituksen, monikäyttöisyyden ja elementtirakenteen ansiosta voit lisätä sekä täydentää kalusteita tarpeen mukaan. Verkkokaupasta tilatut huonekalut voit noutaa liikkeestä, Kaskitie 1 Järvenpää, veloituksetta. Toimituksesta veloitamme erikseen.