Mup tammisenkki 208 cm kirkkailla lasiovilla

2760,00 2390,00

Ilmava ja monikäyttöinen senkki / kaapisto, yhtenäisellä kansilevyllä. Mup-senkki sisältää reunoilla kaksi laatikostoa sekä keskellä kaksi kaappia kirkkain lasiovin ja -hyllyin. Laatikostojen ja kaappien yhdistelmä on monen Muurame-asiakkaan suosikki monikäyttöisyytensä ansiosta. Alla tukeva Nelitele-jalusta korkeilla viistojaloilla. Näin kaapisto nousee irti lattiasta luoden sille kevyen ilmeen ja tuoden lisää avaruutta huonetilaan.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Mup tammisenkki 208 cm kirkkailla lasiovilla
Mitat: leveys 208, korkeus 83 ja syvyys 39 cm, jalat 28 cm
Tuotenumero: X3404-TT
Väri: tammi/kupari/kirkas lasi

Toimitus: Tilaustuote.  Toimitetaan muutoin osina (kansi, pohja, jalusta), mutta kaappirungot ovineen ja hyllyineen sekä laatikostot toimitetaan koottuina. Vaativa ja kokemusta edellyttävä kasaustyö. Pyydä tarjous kasauksesta. Toimitusaika 3-4 viikkoa tilauksesta, kesälomakaudella pidempi. Toimitukset 280 km säteellä Järvenpäästä 49€. Pidemmät matkat sovitaan erikseen, soita 010 271 4860 tai laita viestiä  myynti@mekalustajat.fi

Sopii hyvin yhdistettäväksi muihin Muurame-kalusteisiin, kuten esimerkiksi Viisto-pöytiin.

Muurame

Jokainen Muurame-huonekalu, niin uusi kuin vanhakin, noudattaa 50-luvulla kehitettyä mittajärjestelmää. Muurame-malliston suunnittelusta vastaa modulaarisen muotoilun edelläkävijä, sisustusarkkitehti ja professori Pirkko Stenros. Yhtenäisen mitoituksen, monikäyttöisyyden ja elementtirakenteen ansiosta voit lisätä sekä täydentää kalusteita tarpeen mukaan. Verkkokaupasta tilatut huonekalut voit noutaa liikkeestä, Kaskitie 1 Järvenpää, veloituksetta. Toimituksesta veloitamme erikseen.