Muurame Mup senkki 104 viistojaloilla valkoinen

1061,00

Uutuus! Mup-senkki koostuu kahdesta laatikostosta (yhteensä neljä vetolaatikkoa), joilla on yhtenäinen kansi ja pohja sekä 28 cm korkeat viistojalat.  Tarvittaessa pyydä tarjous kasauksesta. Sopii hyvin yhdistettäväksi muihin Muurame-kalusteisiin, kuten esimerkiksi Viisto-pöytiin.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Muurame Mup senkki 104 viistojaloilla valkoinen
Mitat: leveys 104 cm, korkeus 83 cm ja syvyys 39 cm. Viistojalkojen korkeus 28 cm.
Tuotenumero: X3202 00-00
Väri: Valkoinen/valkoinen tai valkoinen/kupari
Tuoteperhe: Mup, X-Mallisto
Toimitus: Tilaustuote, toimitus muutoin osina (kansi, pohja, jalat), mutta laatikostot koottuina. Tilausaika 2-3 viikkoa tilauksesta. Oletusarvoisesti toimitetaan valkoisilla jaloilla, merkitse lisätietoihin jos haluat kuparinväriset jalat.

Muurame

Jokainen Muurame-huonekalu, niin uusi kuin vanhakin, noudattaa 50-luvulla kehitettyä mittajärjestelmää. Muurame-malliston suunnittelusta vastaa modulaarisen muotoilun edelläkävijä, sisustusarkkitehti ja professori Pirkko Stenros. Yhtenäisen mitoituksen, monikäyttöisyyden ja elementtirakenteen ansiosta voit lisätä sekä täydentää kalusteita tarpeen mukaan. Verkkokaupasta tilatut huonekalut voit noutaa liikkeestä, Kaskitie 1 Järvenpää, veloituksetta. Toimituksesta veloitamme erikseen.