Lundia Fuuga senkki sokkelilla, syvyys 35 cm

1217,00 1070,00

Tämä Lundia Fuuga senkki sopii hyvin käytävämäisiin tiloihin pienen syvyytensä puolesta. Kaappi säästää senttejä syvyyssuunnassa, mutta sisältöä siihen mahtuu sitäkin enemmän. Kokonaisuudessa on kolme laatikkoa: kaksi pientä ja yksi isompi. Ovimoodulin mukana tulee yksi hyllytaso.

Lundia Fuuga senkki sokkelilla

Materiaali: Lundia Fuuga –sarjan runko on kestävää MDF-materiaalia. Lundia Fuuga -moduulit toimitetaan valmiiksi koottuina.
Mitat :         Korkeus 68 cm, leveys 128 cm ja syvyys 35 cm.
Tuote: B606
Toimitusaika: 1 – 3 viikkoa. Senkki toimitetaan elementit valmiiksi koottuina

Lundia Fuuga senkin elementit/osat:
1 kpl Kansitaso, sileä valkoinen32(34)x128x1,6 cm
1 kpl Ovimoduuli (sis. hylly), Sileä valkoinen Tipmatic-ovi 32x64x64 cm valkoinen
1 kpl laatikosto, sileä valkoinen Tipmatic-laatikko 32x64x32 cm Valkoinen
2 kpl Laatikosto, sileä valkoinen Tipmatic-laatikko 32x32x32 cm Valkoinen
2 kpl Säätösokkeli valkoinen 32x64x2,5 cm

Lundia Fuuga

Lundia Fuuga on valmiiksi kootuista elementeistä rakentuva, vähäeleinen ja hienostunut säilytysjärjestelmä. Fuugan on suunnitellut muotoiluduo Helorinne & Kallio. Voit rakentaa Fuuga-kokoelman elementeistä yhtenäisen kokonaisuuden tai käyttää niitä yksinään, lisätä niihin tarvittaessa jalat ja kannet. Sarjan rauhallinen ilme sopii hienosti yhteen monenlaisten huonekalujen kanssa sekä kodin eri huoneissa että julkisissa tiloissa.

Lundia

Lundia on suomalainen klassikko. Vuonna 1948 perustettu perheyritys, joka uskoo aitoihin asioihin kuten puuhun, ihmisiin ja aidosti elämää parantavaan muotoiluun.

Lundia valmistaa design huonekaluja, valaisimia, sänkyjä ja monipuolisia säilytysratkaisuja. Kaikki Lundia kalusteet on suunniteltu kestämään ja palvelemaan omistajaansa läpi koko elämän. Tuotteita yhdistää kotimaisuus, eettisyys ja muotoilu.

Ostamalla Lundian huonekaluja ja valaisimia tuet suomalaista työtä ja teet ekologisen valinnan. Kaikki tuotteet valmistetaan eettisesti ja luontoystävällisesti PEFC-sertifikaatin mukaisesti.