Lundia Fuuga senkki 2-osainen musta

1494,00

Mattamusta senkki tammisilla jaloilla.

Uv-lakattu, silkkinen pinta on helppohoitoinen ja sormenjälkiä hylkivä. Käsittelyn ansiosta pinta kestää normaalia enemmän kulutusta, kosteutta ja kemikaaleja.

Senkki seisoo kevyen leijuvasti tammisilla jaloillaan. Neljä pientä ja yksi suuri ovi heijastavat valoa himmeästi, eivätkä sormenjäljet näy näillä erikoiskäsitellyillä pinnoilla. Kaapisto on ajaton, mutta samalla tuo särmää sisustukseen tummalla pinnalla. Senkin kapeuden vuoksi, se sopii erinomaisesti monenlaisiin tiloihin.

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Materiaali: Lundia Fuuga –sarjan runko on kestävää korkeapainelaminoitua MDF-levyä, jonka mattalakkaus viimeistelee. Jalat tässä senkissä ovat tammea.
Mitat :  Korkeus 92 cm, leveys 128 cm ja syvyys 35 cm.
Toimitusaika: 1 – 3 viikkoa. Lundia Fuuga -moduulit toimitetaan valmiiksi koottuina.

Lundia Fuuga on valmiiksi kootuista elementeistä rakentuva, vähäeleinen ja hienostunut säilytysjärjestelmä. Fuugan on suunnitellut muotoiluduo Helorinne & Kallio. Voit rakentaa Fuuga-kokoelman elementeistä yhtenäisen kokonaisuuden tai käyttää niitä yksinään, lisätä niihin tarvittaessa jalat ja kannet. Sarjan rauhallinen ilme sopii hienosti yhteen monenlaisten huonekalujen kanssa sekä kodin eri huoneissa että julkisissa tiloissa.