Lundia Fuuga kaappi mattamusta, syvyys 35 cm

1749,00 1539,00

Mattamusta kaappi sokkelilla.

Uv-lakattu, silkkinen pinta on helppohoitoinen ja sormenjälkiä hylkivä. Käsittelyn ansiosta pinta kestää normaalia enemmän kulutusta, kosteutta ja kemikaaleja.

Kaappi koostuu kahdesta pienestä ylämodulista ja kahdesta suuresta alamodulista. Ovien taakse sujahtavat täydelliseen syyshetkeen tarvittavat viltit ja kynttilänjalat tai vaikkapa teeastiasto. Isommat moduulit sisältävät yhden hyllytason. Senkki on erinomainen kapeisiin tiloihin ja luo tunnelmaa sen säväyttävällä mattamustalla pinnalla.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Lundia Fuuga kaappi musta

Materiaali: Lundia Fuuga –sarjan runko on kestävää MDF-materiaalia. Lundia Fuuga -moduulit toimitetaan valmiiksi koottuina.
Mitat :  Korkeus 100 cm, leveys 128 cm ja syvyys 35 cm
Tuote: B647.
Toimitusaika: 1 – 3 viikkoa.

Lundia

Lundia on suomalainen klassikko. Vuonna 1948 perustettu perheyritys, joka uskoo aitoihin asioihin kuten puuhun, ihmisiin ja aidosti elämää parantavaan muotoiluun.

Lundia valmistaa design huonekaluja, valaisimia, sänkyjä ja monipuolisia säilytysratkaisuja. Kaikki Lundia kalusteet on suunniteltu kestämään ja palvelemaan omistajaansa läpi koko elämän. Tuotteita yhdistää kotimaisuus, eettisyys ja muotoilu.

Ostamalla Lundian huonekaluja ja valaisimia tuet suomalaista työtä ja teet ekologisen valinnan. Kaikki tuotteet valmistetaan eettisesti ja luontoystävällisesti PEFC-sertifikaatin mukaisesti.