Kotimainen Lakeus korkea senkki 158

1770,001945,00

Kotimaiset Anttiina huonekalut on tehty kestämään. Jokainen tuote on valmistettu käsityönä juuri Sinulle. Väri kuvassa harmaa.

Poista
Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Tuotemitat:  Korkeus 118 cm, leveys 158 cm, syvyys 45 cm

Toimitus: Toimitusaika 4-5 viikkoa tilauksesta. Elementit toimitetaan valmiiksi kasattuna. Puuovien takana on puuhyllyt. Painava, iso tuote, varaudu nostamaan.

Hoito-ohje: Tavanomaiseen viikkosiivoukseen tai päivittäiseen pyyhkimiseen sopii nihkeä siivousliina.

Puhdistukseen ja huoltokäsittelyyn sopii parhaiten OSMO COLOR LÄPIKUULTAVA ÖLJYVAHA nro 3032, joka on väritön, runsaasti öljyä sisältävä tuote. Sillä saadaan puupinnalta poistetuksi vaikeampikin pinttynyt lika. Ravistele purkkia hyvin ja kaada hoitovahaa suoraan käsiteltävälle pinnalle tai rätille, jolla levität aineen. Levityksen jälkeen pyyhi se pois puhtaalla, nukkaamattomalla ja värjäämättömällä rätillä.

Aine kuivuu huoneenlämmössä noin kahdessatoista tunnissa, mutta ennen huonekalujen tai kalusteen käyttöönottoa on tarpeen tarkistaa, etta pinta ei tunnu tahmealta. Pinnan kuivuttua sita voidaan kiillottaa esim. karkealla puuvillakankaalla.

HUOM! OSMO COLOR läpikuultava puuvaha sisältää hapettumalla kuivuvia kasviöljyjä. Siksi on olemassa tahriintuneiden rättien tms. itsesyttymisvaara. Älä purista rättejä tiukkaan myttyyn. Hävitä käytön jälkeen asianmukaisesti.

Väri

Wenge, Classic, Harmaa, Muskotti, Valkoinen, Musta, Hunaja, Savu